Ετοιμάζεται η ταινία του Five Nights at Freddy’s

Το Hollywood σχεδιάζει την ταινία του παιχνιδιού Five Nights at Freddy’s.

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το Hollywood σχεδιάζει την ταινία του παιχνιδιού Five Nights at Freddy’s.Σύμφωνα με τις αναφορές της ιστοσελίδας «The Hollywood Reporter», ο Freddy Fazbear και οι τρομαχτικοί ρομποτικοί φίλοι του κατευθύνονται προς την μεγάλη οθόνη. Η Warner Bros έχει αναλάβει την παραγωγή, καθώς ο Roy Lee, της Vertigo Entertainment (Run All Night, The Ring, The Grudge), θα χρηματοδοτήσει την ταινία μαζί με τους Seth Grahame-Smith και David Katzenberg των KatzSmith Productions. Το project μέχρι στιγμής έχει δοθεί σε διάφορους σεναριογράφους.

Φημολογείται πως ο δημιουργός του Five Nights at Freddy’s, Scott Cawthon, θα συμμετέχει αρκετά στην ταινία, όταν αυτή μπει σε λειτουργία. Τα σχόλια των Grahame-Smith και Scott Cawthon ήταν τα αντίστοιχα:

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Scott και να δημιουργήσουμε μια τρελή, τρομοκρατική και αξιολάτρευτη ταινία.»
«Η ιστορία έχει τις δυνατότητες να γίνει ταινία και αγγίζει μια πρωτότυπη κατηγορία τρόμου, με την οποία πολύς κόσμος θα μπορέσει να συσχετιστεί.»
ready-for-freddy-620x
Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι ότι το Five Nights at Freddy’s ξεκίνησε δοκιμαστικά στο Steam Greenlight και κατέληξε να είναι ένα παγκόσμια διαδεδομένο φαινόμενο. Φυσικά κάθε στούντιο ταινιών θα ήθελε να παράγει την ταινία, αφού προορίζεται για το επόμενο πιθανό hit στις ταινίες τρόμου. Ούτως ή άλλως, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να βλέπουν το παιχνίδι να παίζεται από τρίτους, είτε στο YouTube είτε σε διάφορα streams.

Παρ’ όλα αυτά, οι ταινίες που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια φημίζονται για το γεγονός πως καταλήγουν στον πάτο του Hollywood. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ώστε να δούμε τα αποτελέσματα…

Περισσότερα νέα για το Five Nights at Freddy's