Έρχεται το 2ο επεισόδιο του Life Is Strange

Η εταιρία ανάπτυξης Dontnod ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δευτέρου επεισοδίου Life Is Strange

Genre
 
Publisher
 

Η εταιρία ανάπτυξης Dontnod ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δευτέρου επεισοδίου Life Is Strange σε όλες τις πλατφόρμες, στις 24 Μαρτίου

Η Dontnod, δημιουργός του Remember Me, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του δευτέρου επεισοδίου στο συνέδριο EGX Rezzed που έγινε στο Λονδίνο, όπου και παρουσίασαν 15 λεπτά gameplay από αυτό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay υλικό παρακάτω, αλλά δώστε προσοχή, διότι περιέχει Spoilers.

Το δεύτερο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει κανονικά βάση προγγράματος, παρόλο που υπήρχαν αναφορές για την αναβολή της αρχικής ημερομηνίας.

Η Dontnod είπε ότι ενώ το πρώτο επεισόδιο ήταν περισσότερο μία εισαγωγή στον κόσμο του Life Is Strange, το δεύτερο θα επικεντρωθεί περισσότερο στις συνέπειες των πράξεων σας. Το Life is Strange αφηγείται την ιστορία της Maxine Caufield, μιας τελειόφοιτης φοιτήτριας φωτογραφίας που ανακαλύπτει ότι μπορεί να γυρίζει τον χρόνο πίσω. Η ιστορία του παιχνιδιού ξετυλίγεται σε πέντε επεισόδια τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 γιαχ PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC.

Περισσότερα νέα για το Life Is Strange