Κι άλλη καθυστέρηση για το GTA V στο PC

Η Rockstar Games ανακοίνωσε πως η PC έκδοση του Grand Theft Auto V θα βγεί 14 Απριλίου. Για ακόμη μια φορά η έκδοση του Grand Theft Auto V για το PC καθυστερεί και η Rockstar ζητάει δημόσια συγγνώμη καθώς όπως λέει το παιχνίδι δεν εχει τελειοποιηθεί αφού θα προστεθούν νέα Heists. Βέβαια, όσοι το έχουν προπαραγγείλει θα λάβουν έξτρα $200,000 cash μέσα στο παιχνίδι για να τα χρησιμοποιήσουν στο  GTA Online. 14 Απριλίου περιμένουμε το Grand Theft Auto V στη φυσική (retail) όσο και στην ψηφιακή του έκδοση και ελπίζουμε να μην πάρει άλλη καθυστέρηση. Δείτε  την επίσημη ανακοίνωση εδώ

Platform
 
Publisher
 
Η Rockstar Games ανακοίνωσε πως η PC έκδοση του Grand Theft Auto V θα βγεί 14 Απριλίου.

actual_1424789248

Για ακόμη μια φορά η έκδοση του Grand Theft Auto V για το PC καθυστερεί και η Rockstar ζητάει δημόσια συγγνώμη καθώς όπως λέει το παιχνίδι δεν εχει τελειοποιηθεί αφού θα προστεθούν νέα Heists.

Βέβαια, όσοι το έχουν προπαραγγείλει θα λάβουν έξτρα $200,000 cash μέσα στο παιχνίδι για να τα χρησιμοποιήσουν στο  GTA Online. 14 Απριλίου περιμένουμε το Grand Theft Auto V στη φυσική (retail) όσο και στην ψηφιακή του έκδοση και ελπίζουμε να μην πάρει άλλη καθυστέρηση.

Δείτε  την επίσημη ανακοίνωση εδώ

Περισσότερα νέα για το GTA V