Συνεργασία Microsoft και ATCOM

Συνεργασία Microsoft και ATCOM για την προώθηση του Microsoft Azure…

Συνεργασία Microsoft και ATCOM για την προώθηση του Microsoft Azure…

microsoft1

H εταιρία ATCOM, με ηγετική θέση στο χώρο του digital business στην ελληνική αγορά,  έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα που αφορούν τη δημιουργία  portals, e-shops, web και mobile εφαρμογών,  προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft,  με σκοπό την προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure.

Βασική επιδίωξη της εταιρείας ATCOM, που αποτελεί ήδη από το 2008 Gold Certified Partner της Microsoft, ήταν η δυνατότητα να προσφέρει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση web hosting για τους πελάτες της και έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, κατέληξε στην πλατφόρμα Microsoft Azure ως την ιδανικότερη λύση. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να επωφεληθούν από πλεονεκτήματα όπως είναι η ευελιξία, η αποδοτικότητα και η ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Κοινός στόχος της ATCOM και της Microsoft είναι να αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες της πλατφόρμας της Microsoft συμβάλλουν δυναμικά στη στρατηγική της ATCOM στο να προφέρει σημαντικές web hosting λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία cloud, στους πελάτες της, όπως επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με σταθερή λειτουργία, καθώς και λύσεις back-up και recovery, για δεδομένα οποιουδήποτε μεγέθους, με το λιγότερο δυνατό κόστος.