Αυτό είναι το Uncharted 4: A Thief’s End

Ο Nathan Drake αναγκάζεται να επιστρέψει στον κόσμο των κλεφτών

Uncharted_4_drake_behind_cover_1421239570

Πολλά χρόνια μετά την τελευταία του περιπέτεια και έχοντας αφήσει πίσω του το κυνήγι θησαυρών, ο Nathan Drake αναγκάζεται να επιστρέψει στον κόσμο των κλεφτών. Με την κατάσταση να είναι πιο προσωπική αυτήν τη φορά, ο Drake θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια ανά τον κόσμο σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει μια ιστορική συνομωσία γύρω από έναν φημισμένο θησαυρό πειρατών. Ωστόσο, κάθε θησαυρός έχει το κόστος του και αυτή η περιπέτεια θα δοκιμάσει τη σωματική αντοχή και την αποφασιστικότητα του Drake και θα τον αναγκάσει να επιλέξει τι θα θυσιάσει για να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Uncharted_4_drake_close_up_1421239570

Το Uncharted 4: A Thief’s End είναι ο νέος τίτλος της βραβευμένη σειράς Uncharted. Δημιούργημα της βραβευμένης ομάδας ανάπτυξης Naughty Dog, το Uncharted 4: A Thief’s End θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το σύστημα PlayStation 4. Με τη μεταφορά της σειράς σε μια νέα γενιά gaming, το A Thief’s End θα προσφέρει την πιο επική περιπέτεια Uncharted που έχετε δει μέχρι τώρα, νέους δυναμικούς μηχανισμούς gameplay για τις μάχες και τη διάσχιση των επιπέδων, μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά περιβάλλοντα, καθώς και βελτιωμένα γραφικά και κίνηση για τους χαρακτήρες, στοιχεία που ζωντανεύουν το παιχνίδι με νέους τρόπους.

Uncharted_4_enemy_kicking_at_drake_1421238232

Η ιστορία διαδραματίζεται τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake και ο Nathan Drake έχει πλέον αφήσει πίσω του το κυνήγι θησαυρών. Ωστόσο, τα πράγματα δεν αργούν να αλλάξουν. Ο Drake δέχεται τηλεφώνημα από τον αδερφό του Sam, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Αυτή είναι μια περιπέτεια που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Drake.

Uncharted_4_drake_aiming_at_enemy_1421239570

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του θησαυρού του Captain Henry Avery, ο Sam και ο Drake θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την Libertalia, την ουτοπία των πειρατών που είναι χαμένη στα βάθη των δασών της Μαδαγασκάρης. Με το UNCHARTED 4: A Thief’s End οι παίκτες ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, μέσα από νησιά, πόλεις και χιονισμένες βουνοκορφές, αναζητώντας το θησαυρό του Avery.

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End