Τα καλύτερα cinematic trailers: Part 1

Στην μακρόχρονη ιστορία του gaming, έχουν υπάρξει πολλά cinematic trailers.

Beautiful visuals and awesome games

 

Beyond-Two-Souls-Promo-Art

Στην μακρόχρονη ιστορία του gaming, έχουν υπάρξει πολλά cinematic trailers. Μερικά πέρασαν απαρατήρητα τελείως, ενώ άλλα ήταν τόσο όμορφα, που μας έδιναν την εντύπωση πως βλέπουμε ταινία. Αρχίζοντας από σήμερα λοιπόν, θα μοιράζομαι μαζί σας κάθε εβδομάδα, τα 5 καλύτερα cinematic trailers(κατά την προσωπική μου άποψη).

  • Beyond Two Souls

I need you…Aiden

Το Beyond Two Souls, είναι ένα action-adventure και interactive drama παιχνίδι, από την Quantic Dream. Κυκλοφορώντας ως PlayStation 3 exclusive, το Beyond Two Souls κατάφερε δικαιολογημένα να αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές. Τέλος, ένας από τους λόγους που ‘ξεχωρίζει’ το παιχνίδι αυτό, είναι οι απίστευτες ερμηνείες του Willem Dafoe(doctor Nathan Dawkins) και της Ellen Page(Jodie).

  • Assassin’s Creed: Revelations

Ezio Auditore and Altair

Στην πορεία του Αssassin’s Creed franchise, έχουν υπάρξει αρκετοί διαφορετικοί assassins και χαρακτήρες. Κατά πολλούς όμως(μαζί και εγώ), η ‘τριλογία του Ezio Auditore’  όπως την ονομάζουμε, είναι ότι καλύτερο έχει προσφέρει η σειρά έως τώρα. Το παρακάτω trailer, θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τον απίστευτο χαρακτήρα, καθώς και τον Altair(από το πρώτο Assassin’s Creed παιχνίδι).

  • Castlevania: Lords Of Shadow 2

Embrace the darkness

Ένα από τα παιχνίδια, που δεν απέτυχε να στηρίξει το μεγάλο hype που είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Εντυπωσιακά γραφικά, λεπτομερέστατο περιβάλλον και cinematic scenes που κόβουν την ανάσα. Αυτά, σε συνδυασμό με τo fluent combat system και το ανατρεπτικό scenario, δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, που αξίζει να το παίξετε/αγοράσετε ακόμα και σήμερα.

  • Final Fantasy XV

This is a fantasy based on reality

Όσοι έχουν παίξει Final Fantasy, γνωρίζουν πως τα cinematic trailers και τα cutscenes των παιχνιδιών αυτών, είναι πάντα εντυπωσιακά. Με τον πιο πρόσφατο Final Fantasy τίτλο να αναμένεται να κυκλοφορήσει, μπορούμε να πάρουμε μία ‘γεύση’ για το τί μας περιμένει. Το παρακάτω video, προσωπικά με εντυπωσιάζει πολύ, για τον λόγο ότι τα γραφικά αυτά, είναι και ingame graphics. Με λίγα λόγια, δεν είναι ένα ακόμη παραπλανητικό cinematic trailer, που απέχει από το πραγματικό gameplay.

  • Call Of Duty: Advanced Warfare

O  Kevin Spacey στο Call Of Duty

Χωρίς να είμαι ιδιαίτερος οπαδός των Call Of Duty παιχνιδιών, μπορώ να δηλώσω άφοβα, πως το Call Of Duty: Advanced Warfare με έκανε να αλλάξω γνώμη. Το πολύ γρήγορο combat του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το ‘χαοτικό’ περιβάλλον, δημιουργούν έναν αρκετά αξιόλογο Call Of Duty τίτλο.  Στο παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα cinematic trailer του παιχνιδιού, που εστιάζει στον Kevin Spacey. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Kevin Spacey είναι μέρος του παιχνιδιού και όπως θα διαπιστώσετε, η ερμηνεία του έχει πολλή πάθος.