Ανακοινώθηκε το Borderlands: The Handsome Collection

Η 2K και η Gearbox Software, ανακοίνωσε την Borderlands: The Handsome Collection για Playstation 4 και X-box One.

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

H νέα remastered Borderlands εμπειρία

bl222

Η 2K και η Gearbox Software, ανακοίνωσε την Borderlands: The Handsome Collection για Playstation 4 και X-box One.  Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel σε high definition, καθώς και όλα τα DLC των επίμαχων παιχνιδιών.

Η συλλογή αυτή, θα παρουσιάζει για πρώτη φορά μια βελτιωμένη multiplayer split-screen επιλογή, η οποία θα επιτρέπει 4 άτομα να παίζουν στην ίδια οθόνη. Επίσης, χάρη στην δυνατότητα του cross-save, οι gamers θα μπορούν να μεταφέρουν τα save αρχεία από τις Playstation 3 και X-box 360 κονσόλες τους. Αυτό σημαίνει, πως τα save αρχεία του Playstation 3 θα μεταφέρονται στο  Playstation 4, και του X-box 360 σε X-box One αντίστοιχα.

H 2K και Gearbox Software ανακοίνωσαν επίσης, την Claptrap-in-a-box Edition, οπού θα υπάρχουν μόνο 5.000 αντίτυπα διαθέσιμα παγκοσμίως. Η Claptrap-in-a-box Edition, θα περιλαμβάνει αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα τηλεκατευθυνόμενο Claptrap steward, steel case και 12 λιθογραφίες.

Borderlands-The-Handsome-Collection-Headed-to-Xbox-One-and-PS4-in-March-470593-3

 

Το Borderlands: The Handsome Collection, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου στην Βόρεια Αμερική και 27 Μαρτίου παγκοσμίως.  Έως τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του παιχνιδιού παρακάτω:

Περισσότερα νέα για το Borderlands The Pre-Sequel