Η Microsoft αγκαλιάζει τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα

Σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος

Σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος

microsoft_0Φέτος τα Χριστούγεννα η Microsoft μας προσκαλεί να μοιράσουμε την αγάπη και το πνεύμα των γιορτών, σε συνεργασία με τoν Κωτσόβολο. Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα χαράς στα παιδιά που στηρίζει το κοινωνικό ταμείο του Συλλόγου Ελπίδα, μέσω μίας ενέργειας που βασίζεται στα νέα Windows tablets και έχει ως στόχο να μαζέψει περισσότερες από 5000 ευχετήριες κάρτες. Σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν μια Χριστουγεννιάτικη ευχή στα νέα Windows tablets, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο πολύτιμο έργο του Συλλόγου Ελπίδα.

Από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια. Όποιος επισκεφθεί τα καταστήματα Κωτσόβολος στο The Mall Athens και στην Πυλαία, στην περιοχή Αεροδρομίου, στη Θεσσαλονίκη, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα Windows tablets. Έτσι θα μπορεί  να ζωγραφίσει μια μοναδική  Χριστουγεννιάτική ευχή, με τη βοήθεια της συναρπαστικής εφαρμογής Windows, Fresh Paint. Σκοπός αυτής ενέργειας είναι να μαζευτούν περισσότερες από 5000 ευχετήριες κάρτες, οι οποίες αντιστοιχούν στην κάλυψη μέρους των καθημερινών αναγκών των παιδιών που στηρίζει ο Σύλλογος Ελπίδα.

Μοιραστείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων και στείλτε ευχές αγάπης σε εκείνους που έχουν ανάγκη με τη βοήθεια των μοναδικών Windows tablets.