Η Digital Storm ανακοίνωσε το Eclipse

Η Digital Storm  δημιούργησε ένα μικρό  PC αλλά με υψηλές ταχύτητες! Η Digital Storm στόχευσε στο να δημιουργήσει ένα Pc που δεν θα ξεπερνά σε μέγεθος τις gaming κονσόλες, και γρήγορο όσο ένα καλό desktop PC. Επίσης η εταιρία δημιούργησε 4 διαφορετικά builds για να μπορέσει να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό. Οι τιμές κυμαίνονται από $699 ως  $1,299. Πιο αναλυτικά Όσο αναφορά το κουτί, έχει επιβλητικό desing, η πρόσοψη είναι φτιαγμένη από πλαστικό ενώ το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Το εσωτερικό του κουτιού είναι δομημένο έτσι ώστε να δέχεται κάποια μελλοντική αναβάθμιση, παρόλο σε αυτή την κατηγορία των PC είναι δύσκολο μια και ο χώρος […]

Η Digital Storm  δημιούργησε ένα μικρό  PC αλλά με υψηλές ταχύτητες!

RG2xZUe_gkW_.878x0.Z-Z96KYq

Η Digital Storm στόχευσε στο να δημιουργήσει ένα Pc που δεν θα ξεπερνά σε μέγεθος τις gaming κονσόλες, και γρήγορο όσο ένα καλό desktop PC. Επίσης η εταιρία δημιούργησε 4 διαφορετικά builds για να μπορέσει να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό. Οι τιμές κυμαίνονται από $699 ως  $1,299.

Πιο αναλυτικά
4vGqUbKgTLm5

Όσο αναφορά το κουτί, έχει επιβλητικό desing, η πρόσοψη είναι φτιαγμένη από πλαστικό ενώ το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Το εσωτερικό του κουτιού είναι δομημένο έτσι ώστε να δέχεται κάποια μελλοντική αναβάθμιση, παρόλο σε αυτή την κατηγορία των PC είναι δύσκολο μια και ο χώρος τους είναι περιορισμένος.

oFESGN9q0L8l.878x0.Z-Z96KYq

Iδιαίτερη εντύπωση κάνει το πόσο προσεγμένο είναι το front και το back panel, με πληθώρα USB θυρών, μάλιστα υπάρχουν και δύο HDMI  έξοδοι για την εύκολη σύνδεση διπλού monitor ανεβάζοντας τον πήχη στην gaming εμπειρία.

Το Eclipse είναι διαθέσιμο για αγορά στην σελίδα της Digital Storm.