Πλάνα από το gameplay του νέου Legend of Zelda για Wii U

Η Nintendo χρησιμοποίησε τα The Game Awards στο Las Vegas για να δημοσιεύσει πλάνα, απο το gameplay του νέου Legend of Zelda στο Wii U

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η Nintendo χρησιμοποίησε τα The Game Awards στο Las Vegas για να δημοσιεύσει πλάνα, από το gameplay του νέου Legend of Zelda  στο Wii U

Zelda

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τον Link να εξερευνεί έναν τεράστιο open world χάρτη. Εντύπωση προκαλεί και η δυνατότητα να τεθεί κάποιο waypoint το οποίο εμφανίζεται στον χάρτη στην οθόνης αφής του χειριστηρίου.  Για να διανύσει τις αποστάσεις, ο Link έχει σαν σύντροφό του τον Ebona, πάνω από τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει το τόξο του και το σπαθί του. Όσο ο χαρακτήρας πολεμάει πάνω από το άλογό του, εκείνο ενστικτωδώς αποφεύγει από μόνο του τα εμπόδια και δεν απαιτείται από τον χρήστη να αποσπά την προσοχή του.

Κάτι πολύ ενδιαφέρον, είναι  οτι  μπορείς να χτυπήσεις με το τόξο την ώρα όπου πηδάς απο την πλάτη του Ebona σε slow motion (άλλα Matrix) κάνοντας το σημάδi ευκολότερο.

Μετά την παρουσίαση του τίτλου στην E3 2014 πολλά ερωτήματα δημιουργήθηκαν όπως εάν θα υπάρχει multiplayer  λειτουργία, αυτό πάντως που είναι επιβαιβεωμένο από τον διευθυντή της σειράς είναι πως θα υπάρχουν λιγότερα tutorials.

Αν και δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημος τίτλος στο παιχνίδι η Nintendo  ισχυρίζεται πως θα κυκλοφορήσει  το 2015 αποκλειστικά για Wii U.

zelda2

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον δημιουργό του Mario, τον Shigeru Miyamoto και τον Eiji Aonuma, να κάνουν μια επίδειξη για το παιχνίδι.

Περισσότερα νέα για το Legend of Zelda
Tags
,