Αγοράστε εύκολα, γρήγορα και φτηνά από το Kinguin.gr!

Kinguin, το καλύτερο Site για Online αγορές

Το καλύτερο Site για Online αγορές

1376344100-kinguin-image-2

Το Kinguin, αποτελεί έναν από τους καλύτερους Ψηφιακούς Retailer. Σας επιτρέπει να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, ασφαλές και  πάνω απ’όλα, φτηνά τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Οι τιμές, είναι 30-40% χαμηλότερες από αυτές του Steam και αναφερόμαστε σε νέες κυκλοφορίες. Μέσω του προσεγμένου User Interface, μπορείτε να βρείτε σχεδόν αμέσως τους τίτλους της αρέσκειας σας, και μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα,  είτε με το προφίλ σας στο Facebook, είτε δημιουργώντας πολύ γρήγορα ένα καινούριο.

Οι αγορές σας μπορούν να γίνουν και με PaySafe, κάνοντας την ζωή σας ακόμη πιο εύκολη. Μετά από κάθε αγορά, κερδίζετε Kinguin Points, τα οποία είναι ανάλογα με το ποσό που ξοδέψατε. Μελλοντικά,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους  πόντους, ώστε να κερδίσετε έκπτωση σε όποια αγορά κάνετε. Για του λόγου το αληθές,  σας παρουσιάζουμε παρακάτω, κάποιες από τις νέες κυκλοφορίες και την μεγάλη διαφορά τιμής, που υπάρχει ανάμεσα στο Kinguin και το Steam.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το Kinguin αποτελεί μονόδρομο για τις ψηφιακές μας αγορές. Εύκολη χρήση, γρήγορες, ασφαλείς αλλά και πολύ φτηνές αγορές, προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο για όλους τους καταναλωτές. Η λίστα αυτή αφορά αποκλειστικά τις νέες κυκλοφορίες του Νοεμβρίου. Παλαιότερες κυκλοφορίες έχουν ακόμη καλύτερες τιμές, οπότε καλό είναι να ρίξετε μία ματιά. 

* Οι τιμές αλλάζουν καθημερινά, οπότε καλό ήταν να ελέγχετε συχνά, καθώς μπορεί να βρείτε κάποια τρομερή ευκαιρία

Tags