Η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10 για το 2015

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε το καινούργιο λογισμικό Windows 10, στο Event της στο San Francisco. Βέβαια σίγουρα περιμέναμε το αμέσως επόμενο νούμερο αλλά όπως φαίνεται τα σχέδια της Microsoft αλλάζουν συνεχώς.  Η έκδοση αυτών των Windows θα μοιάζει περισσότερο στο περιβάλλον των Windows 7 παρά στα Windows 8. Το νέο λογισμικό όπως φαίνεται, θα είναι μία μίξη των δύο προηγούμενων λογισμικών, με σκοπό να τονίσουν περισσότερο την γνωστή σε όλους μας ‘Έναρξη’.  Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για το πως θα είναι το νέο περιβάλλον:   Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Windows 10 από την επίσημη ιστοσελίδα […]

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε το καινούργιο λογισμικό Windows 10, στο Event της στο San Francisco. Βέβαια σίγουρα περιμέναμε το αμέσως επόμενο νούμερο αλλά όπως φαίνεται τα σχέδια της Microsoft αλλάζουν συνεχώς. 

Η έκδοση αυτών των Windows θα μοιάζει περισσότερο στο περιβάλλον των Windows 7 παρά στα Windows 8. Το νέο λογισμικό όπως φαίνεται, θα είναι μία μίξη των δύο προηγούμενων λογισμικών, με σκοπό να τονίσουν περισσότερο την γνωστή σε όλους μας ‘Έναρξη’. 

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για το πως θα είναι το νέο περιβάλλον:

Tech-Preview_Start-menu-720x404Tech-Preview_Virtual-desktop-720x404 

Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Windows 10 από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. 

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να δούμε: