Ανασκόπηση του Cosplay | Fan Art Party by Gamespace.gr

Το πρώτο μας Cosplay | Fan Art Party, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Χθες (27/9), το Gamespace.gr, διοργάνωσε το πρώτο του Cosplay | Fan Art Party στα InSpot Χαλανδρίου, με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο χώρος του καταστήματος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, πέρασαν ένα εκπληκτικό βράδυ. Πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αλυσίδα InSpot, που μας φιλοξένησε στο κατάστημα του Χαλανδρίου αλλά και για τα έπαθλα που πρόσφερε για τους διαγωνισμούς Cosplay και Fan Art. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας μας που βοήθησαν στη προώθηση του Event, […]

28/09/2014
Χωρίς κατηγορία

Το πρώτο μας Cosplay | Fan Art Party, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

cosplay-fan-art-party-inspot-chalandriou-27-9-14-gamespace-gr-149

Χθες (27/9), το Gamespace.gr, διοργάνωσε το πρώτο του Cosplay | Fan Art Party στα InSpot Χαλανδρίου, με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο χώρος του καταστήματος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, πέρασαν ένα εκπληκτικό βράδυ.

Πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αλυσίδα InSpot, που μας φιλοξένησε στο κατάστημα του Χαλανδρίου αλλά και για τα έπαθλα που πρόσφερε για τους διαγωνισμούς Cosplay και Fan Art. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας μας που βοήθησαν στη προώθηση του Event, αλλά και το Greek Otaku Radio και τους Cosplay Corp, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά και χωρίς αυτούς δε θα είχαμε ένα τόσο επιτυχημένο Event.

Τελευταία και πιο σημαντικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο χώρο. Καταπληκτικοί Cosplayers που εντυπωσίασαν με τις στολές τους, εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά που σχεδίασαν εκπληκτικές ζωγραφιές και φυσικά, όλος ο κόσμος που με τη διάθεση του και το κέφι του, συνέβαλε σημαντικά στο να περάσουμε μία εκπληκτική βραδιά. Σας ευχαριστούμε, το κάθε έναν ξεχωριστά, που με τον τρόπο σας, βοηθήσατε στην επιτυχία του Event.

Το συγκεκριμένο Event ήταν μόνο η αρχή. Στο άμεσο μέλλον, πρόκειται να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις και υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε τα μελλοντικά Event να είναι ακόμα καλύτερα! Παρακάτω, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το Event στα InSpot Χαλανδρίου και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση. 

Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Νικήτρια του διαγωνισμού Cosplay, αναδείχθηκε η Τζίνα Κωνσταντοπούλου, με τη στολή Dark Magician Girl.