Νέα Screenshots του Halo: The Master Chief Collection

Σε υψηλή ανάλυση Νέα screenshots κυκλοφόρησαν για το Halo: The Master Chief Collection, στα οποία διακρίνουμε το επίπεδο Cairo Station του singleplayer αλλά και αρκετή δράση από το multiplayer. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τις πίστες Ascension, Lockout, Sanctuary και Zanzibar ενώ απουσιάζει η Coagulation. Αυτές είναι και οι πέντε πίστες που επαναδημιουργήθηκαν από το Halo 2: Anniversary. Το Halo: The Master Chief Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου αποκλειστικά για Xbox One. Θα περιλαμβάνει τα τέσσερα προηγούμενα Halo με περισσότερη έμφαση να δίνεται στο Halo 2.

Σε υψηλή ανάλυση

Press-Tour-2014-Halo-2-Anniversary-Ascension-Suppressing-Fire1

Νέα screenshots κυκλοφόρησαν για το Halo: The Master Chief Collection, στα οποία διακρίνουμε το επίπεδο Cairo Station του singleplayer αλλά και αρκετή δράση από το multiplayer. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τις πίστες Ascension, Lockout, Sanctuary και Zanzibar ενώ απουσιάζει η Coagulation. Αυτές είναι και οι πέντε πίστες που επαναδημιουργήθηκαν από το Halo 2: Anniversary.

Το Halo: The Master Chief Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου αποκλειστικά για Xbox One. Θα περιλαμβάνει τα τέσσερα προηγούμενα Halo με περισσότερη έμφαση να δίνεται στο Halo 2.

Περισσότερα νέα για το Halo: The Master Chief Collection