Αμερικάνικο Κολέγιο χορηγεί υποτροφίες για το League of Legends!

Τα e-sports αρχίζουν να αποκτούν καθολική αναγνώριση Το Αμερικάνικο Κολέγιο του Σικάγο, Robert Morris, χορήγησε 60 αθλητικές υποτροφίες σε παίκτες του League of Legends, προσφέροντας 50% έκπτωση στα δίδακτρα, αλλά και χώρο εστίασης σε όσους περάσουν τα δοκιμαστικά. Το Κολέγιο δέχτηκε πάνω από 2,200 αιτήσεις μέσα σε 48 ώρες, από την στιγμή που διαφημίστηκε από την ίδια την Riot Games.  Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να περάσουν από δοκιμαστικά, όπως γίνετε σε οποιαδήποτε αθλητική υποτροφία, ώστε να επιλεχθούν οι καλύτεροι για την e-sport ομάδα του Κολεγίου. Στα πρόσφατα δοκιμαστικά που έγιναν, πήραν μέρος 150 υποψήφιοι μαθητές. Τα e-sports έχουν αρχίσει […]

Τα e-sports αρχίζουν να αποκτούν καθολική αναγνώριση

gs-lol

Το Αμερικάνικο Κολέγιο του Σικάγο, Robert Morris, χορήγησε 60 αθλητικές υποτροφίες σε παίκτες του League of Legends, προσφέροντας 50% έκπτωση στα δίδακτρα, αλλά και χώρο εστίασης σε όσους περάσουν τα δοκιμαστικά.

Το Κολέγιο δέχτηκε πάνω από 2,200 αιτήσεις μέσα σε 48 ώρες, από την στιγμή που διαφημίστηκε από την ίδια την Riot Games

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να περάσουν από δοκιμαστικά, όπως γίνετε σε οποιαδήποτε αθλητική υποτροφία, ώστε να επιλεχθούν οι καλύτεροι για την e-sport ομάδα του Κολεγίου. Στα πρόσφατα δοκιμαστικά που έγιναν, πήραν μέρος 150 υποψήφιοι μαθητές.

Τα e-sports έχουν αρχίσει να δέχονται καθολική αναγνώριση ανά την υφήλιο, καθώς τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται έχουν τεράστια χρηματικά έπαθλα.

Το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends στην Κορέα, θα έχει συνολικό Prize pool 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το αντίστοιχο του DOTA 2 είχε 10 εκατομμύρια δολάρια!

Εσείς θεωρείται σωστή την κίνηση του Κολεγίου Robert Morris; Αν ναι, θα θέλατε να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην χώρα μας; Περιμένουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

Δείτε την αναφορά που έγινε σε δελτίο ειδήσεων:

Περισσότερα νέα για το League of Legends