Μία πρώτη γεύση από το Campaign του Halo 3 της Master Chief Collection

Δείτε πως φαίνεται το campaign του Halo 3 στην The Master Chief Collection Ένα από τα πολλά πράγματα που περιλαμβάνονται στην Halo: The Master Chief Collection, είναι τα ανανεωμένα campaign όλων των Halo. Στο παρακάτω βίντεο, παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το Campaign του Halo 3. Το βίντεο προέρχεται κατ ‘ευθείαν από το panel της 343 Industries που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της PAX Prime 2014. Το campaign του Halo 3 δεν έχει γίνει πλήρως remastered όπως του Halo 2, κάποιες όμως ανανεώσεις στο φωτισμό, το framerate και στην ανάλυση είναι περισσότερο από αρκετές για να προσαρμόσουν το παιχνίδι στα σημερινά […]

Δείτε πως φαίνεται το campaign του Halo 3 στην The Master Chief Collection

gs-halo5

Ένα από τα πολλά πράγματα που περιλαμβάνονται στην Halo: The Master Chief Collection, είναι τα ανανεωμένα campaign όλων των Halo. Στο παρακάτω βίντεο, παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το Campaign του Halo 3.

Το βίντεο προέρχεται κατ ‘ευθείαν από το panel της 343 Industries που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της PAX Prime 2014. Το campaign του Halo 3 δεν έχει γίνει πλήρως remastered όπως του Halo 2, κάποιες όμως ανανεώσεις στο φωτισμό, το framerate και στην ανάλυση είναι περισσότερο από αρκετές για να προσαρμόσουν το παιχνίδι στα σημερινά δεδομένα.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Halo: The Master Chief Collection