Νέο Teaser Trailer για το Alone in the Dark: Illumination

Όπως και για το  Haunted House: Cryptic Graves Η Atari δημοσίευσε δύο νέα Teaser Trailer για τα επερχόμενα Alone in the Dark: Illumination και Haunted House: Cryptic Graves αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της PAX Prime 2014. Η νέα μόδα των survival-horror στην Gaming βιομηχανία, δε θα μπορούσε ν’αφήσει ανηπερέαστη την Atari, έχοντας στην κατοχή της δύο από τους πιο κλασσικούς τίτλους του είδους, τους οποίους και αποφάσισε να κάνει Reboot. Εκτός από τα Teaser Trailer, δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες πληροφορίες. Το Alone in the Dark: Illumination θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal 4 και θα υποστηρίζει 4 players co-op. Οι […]

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Όπως και για το  Haunted House: Cryptic Graves

gs-aloneinthedark

Η Atari δημοσίευσε δύο νέα Teaser Trailer για τα επερχόμενα Alone in the Dark: Illumination και Haunted House: Cryptic Graves αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της PAX Prime 2014.

Η νέα μόδα των survival-horror στην Gaming βιομηχανία, δε θα μπορούσε ν’αφήσει ανηπερέαστη την Atari, έχοντας στην κατοχή της δύο από τους πιο κλασσικούς τίτλους του είδους, τους οποίους και αποφάσισε να κάνει Reboot.

Εκτός από τα Teaser Trailer, δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες πληροφορίες. Το Alone in the Dark: Illumination θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal 4 και θα υποστηρίζει 4 players co-op. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα Classes (Hunter, Witch, Priest, Engineer) και το παιχνίδι θα χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά Campaigns (α λα Left 4 Dead).

Επίσης, θα υποστηρίζει δυναμικά περιβάλλοντα, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να αλλοιώσουν ώστε να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού, διαδραματίζονται στην εγκαταλελειμμένη πόλη Lorwich της Virginia και οι παίκτες θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο του ατυχήματος που οδήγησε στην ερήμωση της.

Φυσικά, ο δρόμος προς την επίλυση του μυστήριου, δε θα είναι τόσο… εύκολος, καθώς το Darkness (ο εχθρός σας) σας περιμένει στην… γωνία. Το Illumination, αναπτύσσεται από την Pure, με τα μέλη της να έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως το Dead Island 2, το Bioshock Infinite αλλά και το Battlefield 2.

Από την άλλη, το Haunted House: Cryptic Graves, επικεντρώνεται στην Single Player εμπειρία και στην επίλυση γρίφων. Το Haunted House: Cryptic Graves, αναπτύσσεται από την Dreampainters, υπεύθυνη για τη δημιουργία του Anna.

Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την Atari, τα παιχνίδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο Φθινόπωρο.

Απολαύστε τα Trailer:

Περισσότερα νέα για το Alone in the Dark: Illumination
Tags