Το Dropbox ρίχνει τις τιμές του λόγω ανταγωνισμού

1 Terabyte για $10 τον μήνα από αυτήν την εβδομάδα Από την στιγμή που άνοιξε το Dropbox ήταν το καλύτερο και πιο διαδεδομένο καθώς και το πιο ακριβό. Ο founder της υπηρεσίας Drew Houston είχε δηλώσει πως οι πελάτες τους δεν νοιάζονται για την τιμή αφού έχουν κάτι που δουλεύει σωστά. Καθώς όμως ο ανταγωνισμός ανεβαίνει από εταιρείες όπως η Google και η Microsoft οι οποίες δίνουν δεκαπλάσιο χώρο, το Dropbox βρίσκεται υπό πίεση. Το Dropbox ξανασχεδίασε το Pro πακέτο το οποίο δίνει πλέον 1TB αποθηκευτικού χώρου μόνο με $9.99, μαζί με νέες λειτουργίες όπως η προστασία αρχείου με κωδικό, […]

1 Terabyte για $10 τον μήνα από αυτήν την εβδομάδα

Dropbox-Logo

Από την στιγμή που άνοιξε το Dropbox ήταν το καλύτερο και πιο διαδεδομένο καθώς και το πιο ακριβό. Ο founder της υπηρεσίας Drew Houston είχε δηλώσει πως οι πελάτες τους δεν νοιάζονται για την τιμή αφού έχουν κάτι που δουλεύει σωστά. Καθώς όμως ο ανταγωνισμός ανεβαίνει από εταιρείες όπως η Google και η Microsoft οι οποίες δίνουν δεκαπλάσιο χώρο, το Dropbox βρίσκεται υπό πίεση.

Το Dropbox ξανασχεδίασε το Pro πακέτο το οποίο δίνει πλέον 1TB αποθηκευτικού χώρου μόνο με $9.99, μαζί με νέες λειτουργίες όπως η προστασία αρχείου με κωδικό, ημερομηνία λήξης συνδέσμου και read-only σύστημα αρχείων.