Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το DOOM στην QuakeCon 2014

Το DOOM έρχεται πλήρης ανανεωμένο Το μόνο που ξέραμε μέχρι σήμερα για το νέο Doom, της id Software, ήταν πως πρόκειται να μάθουμε νέες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2014. Έτσι λοιπόν, σήμερα έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες για το νέο μέλος της θρυλικής σειράς. Η id Software έδειξε ένα 20λεπτο gameplay βίντεο που μας παρουσίασε πολλά από τα νέα στοιχεία του τίτλου. Η πρώτη μεγάλη διαφορά, είναι η γρήγορη μάχη με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, κάτι που όπως καταλαβαίνουμε δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχο του, Doom 3. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη Άρη, έξω από […]

Platform
 

Το DOOM έρχεται πλήρης ανανεωμένο

2014-07-07-21_15_58-DOOM-Teaser-PEGI-YouTube-620x330

Το μόνο που ξέραμε μέχρι σήμερα για το νέο Doom, της id Software, ήταν πως πρόκειται να μάθουμε νέες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2014. Έτσι λοιπόν, σήμερα έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες για το νέο μέλος της θρυλικής σειράς.

Η id Software έδειξε ένα 20λεπτο gameplay βίντεο που μας παρουσίασε πολλά από τα νέα στοιχεία του τίτλου. Η πρώτη μεγάλη διαφορά, είναι η γρήγορη μάχη με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, κάτι που όπως καταλαβαίνουμε δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχο του, Doom 3.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη Άρη, έξω από μία μεγάλη ερευνητική εγκατάσταση, καθώς εισβάλλουν οι στρατιές της Κολάσεως! Επίσης την εμφάνιση τους έκαναν κλασσικοί εχθροί από τα προηγούμενα Doom (Hellknights, cyberdemons,mancubii, κτλπ) όπως και αγαπημένα όπλα της σειράς (rocket launcher, chainsaw, καραμπίνα).

Doom χωρίς τόνους… αίματος δεν γίνεται, έτσι λοιπόν στο νέο τίτλο θα υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από τελειωτικές κινήσεις είτε είναι για τους εχθρούς σας είτε για… εσάς.

Οι σχεδιαστές του Doom αποφάσισαν πως ο νέος τίτλος θα πρέπει να έχει στοιχεία παλαιάς κοπής. Για παράδειγμα η ζωή σας θα γεμίζει από Health Pack και όχι από μόνη της, θα μπορείτε να κουβαλάτε όσα όπλα θέλετε και δεν θα μπορείτε να κάνετε Reload.

Μπορεί οι μηχανισμοί του παιχνιδιού να είναι old-school, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την οπτική ποιότητα του παιχνιδιού. Το νέο Doom θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών idTech 6 και σύμφωνα με τους developers, θα τρέχει σε 1080p και 60 FPS σε Xbox One, Playstation 4 και PC ενώ δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.