Νέο βίντεο για το πολυαναμενόμενο H1Z1

Η Sony Online Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο-demo με το επερχόμενο zombie-survival, Η1Ζ1, στο οποίο μας εξηγεί λίγα πράγματα για το πως λειτουργεί το crafting και η οδήγηση στο παιχνίδι. Στο παρακάτω βίντεο, όπου αφηγητής είναι ο σχεδιαστής του παιχνιδιού Jimmy Whisehunt, βλέπουμε πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος του παιχνιδιού, τις καιρικές συνθήκες και το πως δουλεύει το crafting. Επίσης σε αυτό το βίντεο βλέπουμε για πρώτη φορά μια μάχη στην οποία ο παίκτης για όπλο χρησιμοποιεί τόξο και βέλη. Το Η1Ζ1 είναι ένα παιχνίδι ΜΜΟ επιβίωσης το οποίο έχει σαν στόχο την ομαδική δουλειά, την εξερεύνηση και την ικανότητα […]

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Η Sony Online Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο-demo με το επερχόμενο zombie-survival, Η1Ζ1, στο οποίο μας εξηγεί λίγα πράγματα για το πως λειτουργεί το crafting και η οδήγηση στο παιχνίδι.

H1Z1-fan-made-wallpaper

Στο παρακάτω βίντεο, όπου αφηγητής είναι ο σχεδιαστής του παιχνιδιού Jimmy Whisehunt, βλέπουμε πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος του παιχνιδιού, τις καιρικές συνθήκες και το πως δουλεύει το crafting. Επίσης σε αυτό το βίντεο βλέπουμε για πρώτη φορά μια μάχη στην οποία ο παίκτης για όπλο χρησιμοποιεί τόξο και βέλη.

Το Η1Ζ1 είναι ένα παιχνίδι ΜΜΟ επιβίωσης το οποίο έχει σαν στόχο την ομαδική δουλειά, την εξερεύνηση και την ικανότητα που δίνεται στον παίκτη να κάνει craft όπλα και άλλου είδους αντικείμενα από τα υλικά που μπορεί να μαζέψει ακόμα και από την φύση, για παράδειγμα αν θέλει να μαζέψει ξύλο παίρνει το τσεκούρι του και πηγαίνει και κόβει μερικά δέντρα. Με τα υλικά που μάζεψε λοιπόν μπορεί να κτίσει το σπίτι του όπως εκείνος θέλει. Η παραγωγός SOE παραδέχεται βέβαια πως το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τα DayZ και The Walking Dead.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί φέτος για PC, με κόστος 20$ στην αρχή και αργότερα θα διανέμεται δωρεάν.

Περισσότερα νέα για το H1Z1
Tags

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga