Μία πένα με αμέτρητα χρώματα

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της, η Scribble πένα είναι η πρώτη συσκευή χρωματισμού του είδους της, που μπορεί να πάρει τον κόσμο των χρωμάτων από γύρω σας και να το μεταφέρει άμεσα είτε σε χαρτί ή στην αγαπημένη σας φορητή συσκευή. Εξοπλισμένη με έναν 16-bit RGB αισθητήρα χρώματος, οι χρήστες θα πρέπει απλά να κρατήσουν την πένα πάνω σε ένα αντικείμενο για να αναπαράγουν αμέσως το χρώμα του, είτε αυτό είναι ένα τουβλάκι LEGO, το πρόσωπο κάποιου  ή ένα λουλούδι. Η πένα μπορεί ακόμα να αποθηκεύσει αυτό το χρώμα για μελλοντική χρήση στην κάρτα μνήμης που είναι 1GB (μπορεί να […]

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της, η Scribble πένα είναι η πρώτη συσκευή χρωματισμού του είδους της, που μπορεί να πάρει τον κόσμο των χρωμάτων από γύρω σας και να το μεταφέρει άμεσα είτε σε χαρτί ή στην αγαπημένη σας φορητή συσκευή.

Εξοπλισμένη με έναν 16-bit RGB αισθητήρα χρώματος, οι χρήστες θα πρέπει απλά να κρατήσουν την πένα πάνω σε ένα αντικείμενο για να αναπαράγουν αμέσως το χρώμα του, είτε αυτό είναι ένα τουβλάκι LEGO, το πρόσωπο κάποιου  ή ένα λουλούδι. Η πένα μπορεί ακόμα να αποθηκεύσει αυτό το χρώμα για μελλοντική χρήση στην κάρτα μνήμης που είναι 1GB (μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 100.000 διαφορετικά χρώματα και μπορεί να αναπαραγάγει ως και 16 εκατομμύρια χρώματα ). Κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο μελάνι θα είναι σε θέση να ανακατεύονται μέσα στο στυλό για να δημιουργεί το ακριβές χρώμα ενώ στην έκδοση για οθόνες δεν απαιτούνται μελάνια.

Η Scribble Inc πένα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία τώρα online για $ 149.95 USD (περίπου 110,27 €). Ενώ η έκδοση Stylus κοστίζει $ 79.95 δολάρια (περίπου 58,79 €).

Tags