Η Nordic Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το Darksiders, σύμφωνα με τον Joe Madd
O Creative Director των Darksiders και Darksiders 2, Joe Madureira, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ένα μελλοντικό τίτλο της σειράς Darksiders.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε απάντηση σε Fans της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, δήλωσε :
Η σειρά Darksiders δεν είναι ”νεκρή” !!! Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Nordic Games, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την σειρά.
Η Nordic απέκτησε κάποια κομμάτια από την ιδιοκτησία της THQ έναντι 4.9 εκατομμυρίων δολαρίων, σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2013. Μαζί με το Darksiders, η Nordic απέκτησε τα δικαιώματα των σειρών Red Faction, MX vs. ATV, Supreme Commander, Full Spectrum Warrior και άλλων τίτλων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επιβεβαιώνεται η ανάμειξη του στην ανάπτυξη του Darksiders 3. ” Θα έχετε νέα για το μέλλον της σειράς σύντομα ” δήλωσε.
Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς έγινε το 2012 με το Darksiders 2. Είναι πολύ πιθανόν η ανάπτυξη του νέου τίτλου της, να μην έχει να κάνει με την Virgil Games ( αρχική εταιρεία ανάπτυξης ) καθώς το στούντιο εξαγοράστηκε από την Crytek, μετά την χρεωκοπία της THQ.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers