Τεράστια λίστα από όλα τα Videogames που δημιουργήθηκαν ποτέ

Ένας χρήστης με το όνομα Data_Baser βάλθηκε να φτιάξει μια λίστα με όλα τα videogames που δημιουργήθηκαν ποτέ! Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα…  PC games, console games, mobile games, browser games και games για οτιδήποτε άλλο μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι. Οι τίτλοι αναφέρονται αλφαβητικά με εκδότες, developers, πλατφόρμες και χρονολογίες έκδοσης κάνοντάς το ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ιστορία των videogames. Σίγουρα λείπουν κάποια αλλά αυτό δεν μειώνει τον θαυμασμό μας για τον άνθρωπο που μάζεψε 43.811 games σε μια λίστα! Έπρεπε να γίνει κάποτε και βρέθηκε ο Data_Baser να την κάνει. Ελπίζουμε η προσπάθεια […]

Ένας χρήστης με το όνομα Data_Baser βάλθηκε να φτιάξει μια λίστα με όλα τα videogames που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα…  PC games, console games, mobile games, browser games και games για οτιδήποτε άλλο μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι.

Οι τίτλοι αναφέρονται αλφαβητικά με εκδότες, developers, πλατφόρμες και χρονολογίες έκδοσης κάνοντάς το ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ιστορία των videogames.

Σίγουρα λείπουν κάποια αλλά αυτό δεν μειώνει τον θαυμασμό μας για τον άνθρωπο που μάζεψε 43.811 games σε μια λίστα! Έπρεπε να γίνει κάποτε και βρέθηκε ο Data_Baser να την κάνει. Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί!!

Τη λίστα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εσείς μπορείτε να βρείτε κάποια έλλειψη;

Υ.Γ.> Μια έλλειψη που βρήκαμε εμείς είναι το Megalomania, ένα παιχνίδι της Amiga στο οποίο είχαμε αφιερώσει άπειρες ώρες!!!

Gamer since: 1983