Πεταεί η κάμερα;

Ονομάζεται Squito μια φωτογραφική κάμερα σε σχήμα μπάλας με δυνατότητα να τραβάει εναέριες πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο πλήρως σφαιρικά 360°. Μέτα την απογείωση της από το χέρι σας, έχει την ικανότητα χάρη στις τρεις  κάμερες που διαθέτει να συλλέγει φωτογραφίες με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και τους αισθητήρες θέσης και κατεύθυνσης. Μετά από επεξεργασία δημιουργεί μια πανοραμική φωτογραφία η οποία έχει την δυνατότητα να αποσταλεί στον υπολογιστή σας, tablet ή κινητό. Η Squito με το μαύρο-κίτρινο χρώμα που διαθέτει, είναι σε μέγεθος μπάλα του τένις και σύμφωνα με τους δημιουργούς τις , πιθανές μελλοντικές χρήσεις για αυτήν θα μπορούσαν να […]

Ονομάζεται Squito μια φωτογραφική κάμερα σε σχήμα μπάλας με δυνατότητα να τραβάει εναέριες πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο πλήρως σφαιρικά 360°.

Μέτα την απογείωση της από το χέρι σας, έχει την ικανότητα χάρη στις τρεις  κάμερες που διαθέτει να συλλέγει φωτογραφίες με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και τους αισθητήρες θέσης και κατεύθυνσης. Μετά από επεξεργασία δημιουργεί μια πανοραμική φωτογραφία η οποία έχει την δυνατότητα να αποσταλεί στον υπολογιστή σας, tablet ή κινητό.

Η Squito με το μαύρο-κίτρινο χρώμα που διαθέτει, είναι σε μέγεθος μπάλα του τένις και σύμφωνα με τους δημιουργούς τις , πιθανές μελλοντικές χρήσεις για αυτήν θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αναψυχή , επαγγελματικό αθλητισμό , την αρχιτεκτονική, την αναγνώριση, την έρευνα και διάσωση, την εκτίμηση ανταπόκρισης πρώτης σκηνής , φωτογραφία τοπίου , πλήρη σφαιρική σύλληψη για ταυτόχρονο εντοπισμό και χαρτογράφηση ακόμα και 3D χαρτογράφηση.

Tags