Λεπτομέρειες για τα DLC και season pass του Assassin’s Creed IV: Black Flag

Η Ubisoft ανακοίνωσε τα DLC για το Assassin’s Creed IV: Black Flag, μαζί με λεπτομέρειες για το season pass του παιχνιδιού. Μόνο οι εκδόσεις για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να αγοράσουν τα DLC του παιχνιδιού. Η Ubisoft δεν αναφέρει κάτι για το Wii U. Το κύριο κομμάτι του περιεχομένου περιστρέφεται γύρω από την single-player storyline nine-mission Freedom Cry. Αυτό συμβαίνει δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της κύριας ιστορίας, και τοποθετεί τους παίκτες ως τον Adewale σύντροφο του Edward Kenway, ο οποίος είναι τώρα ένας καλά εκπαιδευμένος δολοφόνος που […]

Η Ubisoft ανακοίνωσε τα DLC για το Assassin’s Creed IV: Black Flag, μαζί με λεπτομέρειες για το season pass του παιχνιδιού.

Μόνο οι εκδόσεις για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να αγοράσουν τα DLC του παιχνιδιού. Η Ubisoft δεν αναφέρει κάτι για το Wii U.

Το κύριο κομμάτι του περιεχομένου περιστρέφεται γύρω από την single-player storyline nine-mission Freedom Cry. Αυτό συμβαίνει δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της κύριας ιστορίας, και τοποθετεί τους παίκτες ως τον Adewale σύντροφο του Edward Kenway, ο οποίος είναι τώρα ένας καλά εκπαιδευμένος δολοφόνος που ναυάγησε στο Saint- Domingue χωρίς πλήρωμα ή όπλα.

Το season pass θα παρέχει επίσης το Kraken Ship Pack, το οποίο παρέχει στους ιδιοκτήτες περισσότερες επιλογές προσαρμογής για το πλοίο του Jackdaw Kenway. Αυτό δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά ξεχωριστά, προσθέτει η Ubisoft.Λέει επίσης ότι τα DLC θα προσφέρουν στους παίκτες με περισσότερο single-player αποστολές, τα όπλα, τα δέρματα, και συλλεκτικά αντικείμενα, μαζί με νέους χαρακτήρες για το multiplayer του παιχνιδιού.

Όλα τα DLC για το Assassin’s Creed IV: Black Flag’s θα κυκλοφορήσουν πριν από το Μάρτιο του 2014, με το season pass να είναι διαθέσιμο με την κυκλοφορία του. Το κόστος του season pass θα είναι 20 τοις εκατό λιγότερο από την αγορά του DLC ξεχωριστά, η Ubisoft λέει. Ακριβής τιμή δεν έχει δοθεί για το περιεχόμενο.

Εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν preorder την Digital Deluxe έκδοση του παιχνιδιού μέσα από το δικό της κατάστημα Uplay της Ubisoft θα έχουν ένα 25 τοις εκατό εξοικονόμηση στο season pass, ο εκδότης προσθέτει.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360, PlayStation 3 και Wii U στις 29 Οκτωβρίου. Ενώ, οι εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC θα ακολουθήσουν το Νοέμβριο.

Tags