Τα νέα Alienware επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία του Gaming σε PC

Η Alienware, στην αιχμή της πρωτοπορίας για συστήματα PC gaming κορυφαίων επιδόσεων, ανακοίνωσε τους νέους, πανίσχυρους φορητούς υπολογιστές της, Alienware 14, Alienware 17 και Alienware 18     Τα συστήματα χαρακτηρίζονται από μια νέα σχεδίαση και εξαιρετική απόδοση και έχουν στόχο να προσφέρουν την υπέρτατη εμπειρία gaming. Στους νέους φορητούς υπολογιστές συμπεριλαμβάνονται: Το Alienware 14 που απευθύνεται στον ενθουσιώδη gamer που χρειάζεται ένα φορητό που θα του παρέχει επαρκή απόδοση για οποιαδήποτε εργασία, ενώ παράλληλα χωράει σε ένα σακίδιο πλάτης για να πηγαίνει μαζί του παντού Το Alienware 17 για μια καθηλωτική εμπειρία με έντονα γραφικά, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες […]

Η Alienware, στην αιχμή της πρωτοπορίας για συστήματα PC gaming κορυφαίων επιδόσεων, ανακοίνωσε τους νέους, πανίσχυρους φορητούς υπολογιστές της, Alienware 14, Alienware 17 και Alienware 18

 

 


Τα συστήματα χαρακτηρίζονται από μια νέα σχεδίαση και εξαιρετική απόδοση και έχουν στόχο να προσφέρουν την υπέρτατη εμπειρία gaming.

Στους νέους φορητούς υπολογιστές συμπεριλαμβάνονται:

  • Το Alienware 14 που απευθύνεται στον ενθουσιώδη gamer που χρειάζεται ένα φορητό που θα του παρέχει επαρκή απόδοση για οποιαδήποτε εργασία, ενώ παράλληλα χωράει σε ένα σακίδιο πλάτης για να πηγαίνει μαζί του παντού
  • Το Alienware 17 για μια καθηλωτική εμπειρία με έντονα γραφικά, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες για επιδόσεις επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή και
  • Το Alienware 18, τον απόλυτο φορητό για gaming που απαιτεί το σεβασμό των κορυφαίων gamers για τις ασύγκριτες επιδόσεις και την κατασκευή τους.

Και οι τρεις φορητοί Alienware διαθέτουν μια νέα εμβληματική σχεδίαση με χρήση ακμών εμπνευσμένων από τους κινητήρες τζετ και τα βομβαρδιστικά stealth, με ανοδιωμένο περίβλημα αλουμινίου και σώμα από κράμα μαγνησίου. Οι νέοι φορητοί είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, με περισσότερο από το 60% των μηχανικών τους τμημάτων κατασκευασμένο από διάφορα μέταλλα.

Το πληκτρολόγιο προστατεύεται μέσω μιας ενισχυμένης βάσης ώστε να διασφαλίζεται μια άριστη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ η απόσταση και η ανταπόκριση των πλήκτρων είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των gamers.

Βασισμένο στο feedback των πελατών, το νέο Alienware 14, ενσωματώνει μια anti-glare LCD οθόνη με ευρεία γωνία θέασης για gaming χωρίς προβλήματα κάτω από πρακτικά οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Επίσης, παρέχεται επιλογή για μια κορυφαία Full HD οθόνη τεχνολογίας IPS.

Για τους ενθουσιώδεις με το 3D gaming, το Alienware 17 προσφέρει επιλογή προαιρετικής οθόνης 3D για μια καθηλωτική εμπειρία απεικόνισης, ενώ το Alienware 18 θα περιλαμβάνει Full HD οθόνη με την τεχνολογία ευρείας γωνίας θέασης PLS.

Παράλληλα με τη νέα σχεδίαση, οι νέοι φορητοί εμπεριέχουν διάφορα χαρακτηριστικά, ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία gaming. Οι νέοι φορητοί διαθέτουν τις εκδόσεις full voltage της 4ης γενιάς των Intel Core i7 επεξεργαστών και γραφικά της σειράς GeForce 700 της NVIDIA.

Η μνήμη DDR3L παρέχει εξαιρετικό bandwidth με χαμηλότερες απαιτήσεις τάσης, είναι σχεδιασμένη για αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι φορητοί πλέον παρέχουν υποστήριξη για έως και τρεις μονάδες αποθήκευσης στο Alienware 14 και έως και τέσσερις μονάδες αποθήκευσης στα Alienware 17 και 18.

Το Alienware 18 θα εμπεριέχει τεχνολογία διπλών γραφικών NVIDIA SLI, ενώ θα προσφέρει επιλογή overclocking του επεξεργαστή με μέγιστη ταχύτητα στα 4,3GHz.

Όλοι οι φορητοί περιλαμβάνουν την τεχνολογία Ethernet Qualcomm’s Killer network που παρέχει χρονικό πλεονέκτημα ping έναντι των αντιπάλων σε δικτυακές εφαρμογές. Επίσης όλα περιλαμβάνουν ηχεία της Klipsch με subwoofer και ήχο Dolby Home Theater v4.

Το ανανεωμένο λογισμικό Alienware Command Center παρέχει εποπτική, φιλική προς το χρήστη πρόσβαση στις αποκλειστικές για το Alienware εφαρμογές και έλεγχο από ένα σημείο.

Το Command Center περιλαμβάνει το αποκλειστικό σύστημα ελέγχου φωτισμού AlienFX, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο θέμα φωτισμού και ειδικά εφέ. Τα νέα laptop προσφέρουν επιλογή από 20 χρώματα μεταξύ 10 διαφορετικών ζωνών φωτισμού, οδηγώντας σε συνολικά 10 τρις συνδυασμούς φωτισμού.

Με τη στενή συνεργασία με game developers για την ενσωμάτωση του AlienFX σε περισσότερους από 60 τίτλους παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως το Anomaly2, των αποκλειστικά για PC τίτλων όπως το SMITE και το Neverwinter, ο χρήστης απολαμβάνει μια καθηλωτική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα Alienware.

Σε κάθε κατάσταση, ο φωτισμός AlienFX αποτελεί μια προέκταση του παιχνιδιού. Το Alienware Command Center, επίσης, εμπεριέχει το AlienAdrenaline, ένα εργαλείο αυτοματοποίησης για παιχνίδια και εφαρμογές, τον νέο dynamic performance optimizer Accelerator και ένα νέο εργαλείο παρακολούθησης της απόδοσης.

2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η διαθεσιμότητα ποικίλει ανάλογα με την περιοχή) στο χώρο του πελάτη.

Διαθεσιμότητα

Τα νέα συστήματα Alienware θα είναι διαθέσιμα σύντομα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση dell.gr.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.