Assassin’s Creed II τώρα δωρεάν στο Xbox Live

Ως μέρος των παιχνιδιών της Microsoft με Gold promotion, το Assassin’s Creed II του 2009 είναι πλέον δωρεάν για όλους τους Xbox Live Gold συνδρομητές. Οι παίκτες έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου για να κατεβάσουν το παιχνίδι. Μαζί με την προσφορά του Assassin’s Creed II, η Microsoft έχει μειώσει τις τιμές των Assassin’s Creed digital content μέχρι το τέλος του μήνα. Τα παιχνίδια με Gold promotion ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Microsoft στο E3 2013 τον περασμένο μήνα. Και θα δίνουν στους Gold συνδρομητές δωρεάν παιχνίδια από την 1 μέχρι και τις 16 κάθε μήνα μέχρι την […]

Ως μέρος των παιχνιδιών της Microsoft με Gold promotion, το Assassin’s Creed II του 2009 είναι πλέον δωρεάν για όλους τους Xbox Live Gold συνδρομητές. Οι παίκτες έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου για να κατεβάσουν το παιχνίδι.


Μαζί με την προσφορά του Assassin’s Creed II, η Microsoft έχει μειώσει τις τιμές των Assassin’s Creed digital content μέχρι το τέλος του μήνα.

Τα παιχνίδια με Gold promotion ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Microsoft στο E3 2013 τον περασμένο μήνα. Και θα δίνουν στους Gold συνδρομητές δωρεάν παιχνίδια από την 1 μέχρι και τις 16 κάθε μήνα μέχρι την έναρξη του Xbox One το Νοέμβριο.

Παράλληλα, δωρεάν παιχνίδια για τους PlayStation plus συνδρομητές σε όλο τον κόσμο αυτό το μήνα περιλαμβάνοντας τα Battlefield 3 and Saints Row: The Third.