To Ace Combat : Infinity έγινε «tease» από την Εταιρία Namco Bandai

Η εταιρία Namco Bandai λάνσαρε το teaser site για το παιχνίδι Ace Combat: Infinity , ενώ ταυτόχρονα θέλει να βγάλει το εμπορικό σήμα στην Ευρώπη. Όπως αναφέρθηκε , η εταιρία Namco Bandai λάνσαρε ένα teaser site για τον επόμενο τίτλο από τον developer των σειρών Project Aces .» H μέρα που οι ουρανοί έπεσαν, ο παράδεισος χωρίστηκε για να δημιουργήσει νέους ουρανούς.» Ένα μέρος του μηνύματος είχε γίνει tease προηγουμένως από την σελίδα τους στο Facebook των Ace Combat. Ο τελευταίος τίτλος στο arcade flight sim ήταν : Ace Combat Assault Horizon, τo οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2011.

Platforms
 

Η εταιρία Namco Bandai λάνσαρε το teaser site για το παιχνίδι Ace Combat: Infinity , ενώ ταυτόχρονα θέλει να βγάλει το εμπορικό σήμα στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρθηκε , η εταιρία Namco Bandai λάνσαρε ένα teaser site για τον επόμενο τίτλο από τον developer των σειρών Project Aces .» H μέρα που οι ουρανοί έπεσαν, ο παράδεισος χωρίστηκε για να δημιουργήσει νέους ουρανούς.» Ένα μέρος του μηνύματος είχε γίνει tease προηγουμένως από την σελίδα τους στο Facebook των Ace Combat.

Ο τελευταίος τίτλος στο arcade flight sim ήταν : Ace Combat Assault Horizon, τo οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2011.