Η Microsoft αποκαλύπτει τις τιμές για τα παιχνίδια του Xbox One

  Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τα first-party παιχνίδια για το Xbox One στην τιμή των $59.99 , η οποία είναι η ίδια τιμή όπως στα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το Xbox 360. Αυτό, το επιβεβαίωσαν Εκπρόσωποι της Microsoft στο Polygon και στο Kotaku, όμως υπάρχει μια υπόνοια ότι η τίτλοι που θα είναι third-parties μπορούν να πωληθούν για περισσότερα. Παράλληλα, στο Playstation 4 δεν έχει ειπωθεί τίποτα για την τιμή των παιχνιδιών , ο Jack Tretton ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι και αυτοί θα πουλάνε στο λιανικό εμπόριο για $60. Δήλωσε στο CNBC, ”Εμείς πάμε να υποδεχθούμε τα […]

Platform
 

 

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τα first-party παιχνίδια για το Xbox One στην τιμή των $59.99 , η οποία είναι η ίδια τιμή όπως στα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το Xbox 360.

Αυτό, το επιβεβαίωσαν Εκπρόσωποι της Microsoft στο Polygon και στο Kotaku, όμως υπάρχει μια υπόνοια ότι η τίτλοι που θα είναι third-parties μπορούν να πωληθούν για περισσότερα.

Παράλληλα, στο Playstation 4 δεν έχει ειπωθεί τίποτα για την τιμή των παιχνιδιών , ο Jack Tretton ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι και αυτοί θα πουλάνε στο λιανικό εμπόριο για $60. Δήλωσε στο CNBC, ”Εμείς πάμε να υποδεχθούμε τα free-to-play μοντέλα, παιχνίδια από $0.99 έως και $60.”

Βλέποντας όμως ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν δημιουργήσει προ-παραγγελίες για έως και $90 για ένα παιχνίδι, αυτό είναι μια μεγάλη ανακούφιση για την επιβεβαίωση ότι αυτά ήταν μόνο οι τιμές κράτησης θέσης και όχι η πραγματική τιμή πώλησης.