Αυτό είναι το νέο gaming controller του iPhone

Μπορεί ο Steve Jobs να μην τρελαινόταν για κάτι τέτοια περιφερειακά σαν αυτό που βλέπουμε στη φωτό, η Apple όμως έχει αλλάξει εποχή κι όποιος δεν το παραδέχεται «κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του». Με το iOS 7 να υποστηρίζει third-party controllers και να κάνει την εμφάνισή του από το φθινόπωρο στις Apple συσκευές, θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα και των gaming περιφερειακών, όπως αυτό της Logitech που διέρρευσε το Kotaku, το οποίο επιμένει ότι μπορεί να εγγυηθεί την αυθεντικότητα της εικόνας. Το gamepad που βλέπετε φαίνεται να είναι κατάλληλo για το iPhone 5 και διαθέτει Lightning connector, ενώ […]

Platform
 

Μπορεί ο Steve Jobs να μην τρελαινόταν για κάτι τέτοια περιφερειακά σαν αυτό που βλέπουμε στη φωτό, η Apple όμως έχει αλλάξει εποχή κι όποιος δεν το παραδέχεται «κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του».

Με το iOS 7 να υποστηρίζει third-party controllers και να κάνει την εμφάνισή του από το φθινόπωρο στις Apple συσκευές, θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα και των gaming περιφερειακών, όπως αυτό της Logitech που διέρρευσε το Kotaku, το οποίο επιμένει ότι μπορεί να εγγυηθεί την αυθεντικότητα της εικόνας.

Το gamepad που βλέπετε φαίνεται να είναι κατάλληλo για το iPhone 5 και διαθέτει Lightning connector, ενώ απ» ό,τι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες προτάσεις, πάντα από τρίτους κατασκευαστές, καθώς η Apple δε φαίνεται να ετοιμάζει κάποιο δικό της περιφερειακό, σύμφωνα πάντα με τις διαρροές.

Για να δούμε τι άλλο διαφορετικό θα δούμε για το «οικοσύστημα» του iOS στο μέλλον.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.