Καινούργιο μοντέλο για το Xbox 360

H Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο για το Xbox 360. Είναι πιο εύχρηστη, πιο μικρή και πιο   ήσυχη  απ’ότι  το  τελευταίο  μοντέλο,  το  slim.  Η  κονσόλα  είναι  είδη  διαθέσιμη  σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο καθώς θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες μέσα στους επόμενους μήνες σύμφωνα με την Microsoft. Το καινούργιο Xbox θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά πακέτα, το πακέτο χωρίς Kinect και 4 GB σκληρό στα $199, στα $299 με 250 Gb και τέλος το πακέτο με το Kinect και 4 GB σκληρό που θα κοστίζει $299.

Platform
 

H Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο για το Xbox 360. Είναι πιο εύχρηστη, πιο μικρή και πιο   ήσυχη  απ’ότι  το  τελευταίο  μοντέλο,  το  slim.  Η  κονσόλα  είναι  είδη  διαθέσιμη  σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο καθώς θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες μέσα στους επόμενους μήνες σύμφωνα με την Microsoft.

Το καινούργιο Xbox θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά πακέτα, το πακέτο χωρίς Kinect και 4 GB σκληρό στα $199, στα $299 με 250 Gb και τέλος το πακέτο με το Kinect και 4 GB σκληρό που θα κοστίζει $299.