Creative Senz3D: Η νέα motion-tracking webcam της Intel

Η Intel σε συνεργασία με την Creative Labs παρουσίασε τη νέα της motion-tracking webcam με την ονομασία Creative Senz3D, η οποία χρησιμοποιεί δύο ενσωματωμένους φακούς αντί για έναν για να παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και βάθος. Η νέα κάμερα δεν ανιχνεύει απλά την κίνηση αλλά εξαλείφει το background και δημιουργεί ένα σκελετικό χάρτη του χεριού του χρήστη αναγνωρίζοντας ακόμα και την παραμικρή κίνηση ή χειρονομία. Σε αντίθεση με το Kinect της Microsoft, είναι σχεδιασμένη να καταγράφει τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των χεριών από κοντινή απόσταση και όχι ολόκληρου του σώματος. Η Creative Senz3D αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο […]

Η Intel σε συνεργασία με την Creative Labs παρουσίασε τη νέα της motion-tracking webcam με την ονομασία Creative Senz3D, η οποία χρησιμοποιεί δύο ενσωματωμένους φακούς αντί για έναν για να παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και βάθος.

Η νέα κάμερα δεν ανιχνεύει απλά την κίνηση αλλά εξαλείφει το background και δημιουργεί ένα σκελετικό χάρτη του χεριού του χρήστη αναγνωρίζοντας ακόμα και την παραμικρή κίνηση ή χειρονομία. Σε αντίθεση με το Kinect της Microsoft, είναι σχεδιασμένη να καταγράφει τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των χεριών από κοντινή απόσταση και όχι ολόκληρου του σώματος.

Η Creative Senz3D αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο τρίμηνο ενώ κατά το δεύτερο μισό του 2014 η Intel σκοπεύει να ενσωματώσει την τεχνολογία της στις μελλοντικές συσκευές της.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.