Roll-it: Chrome experiment μετατρέπει τον browser σε multiplayer game

Το τελευταίο Chrome experiment ακούει στο όνομα Roll-it και αποτελεί ένα διασκεδαστικό Skee Ball game το οποίο μπορείς να απολαύσεις μαζί με τους φίλους σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής και ένα smartphone ή tablet με εγκατεστημένο (και στα δύο) τον Google Chrome. To Roll-it μπορούν να παίξουν μέχρι 3 παίκτες κάθε φορά και να ανταγωνιστούν για το ποιος θα πετύχει το μεγαλύτερο σκορ. Στόχος του παιχνιδιού είναι να βάλεις τις μπίλιες στις τρύπες με τους περισσότερους πόντους σημαδεύοντας και βάζοντας την κατάλληλη δύναμη με το smartphone σου. Tο Roll-it σε δράση μπορείς να δεις στο video που […]

Platform
 

Το τελευταίο Chrome experiment ακούει στο όνομα Roll-it και αποτελεί ένα διασκεδαστικό Skee Ball game το οποίο μπορείς να απολαύσεις μαζί με τους φίλους σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής και ένα smartphone ή tablet με εγκατεστημένο (και στα δύο) τον Google Chrome.

To Roll-it μπορούν να παίξουν μέχρι 3 παίκτες κάθε φορά και να ανταγωνιστούν για το ποιος θα πετύχει το μεγαλύτερο σκορ. Στόχος του παιχνιδιού είναι να βάλεις τις μπίλιες στις τρύπες με τους περισσότερους πόντους σημαδεύοντας και βάζοντας την κατάλληλη δύναμη με το smartphone σου.

Tο Roll-it σε δράση μπορείς να δεις στο video που ακολουθεί και να παίξεις με τους φίλους σου από εδώ.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr