Σπάνε ρεκόρ οι προ-παραγγελίες του Xbox One

Σύμφωνα με το Blockbuster    Μπορεί η νέα κονσόλα της Microsoft να δέχτηκε έντονες κριτικές μετά την   αποκάλυψη της πριν λίγες ημέρες, όμως δεν δείχνει να αποτρέπει τους   καταναλωτές από το    να  σπάσουν ρεκόρ προ-παραγγελιών για το Xbox One! Όπως αποκάλυψε το Blockbuster,   το    Xbox One είναι το προϊόν με τις ταχύτερες προ-παραγγελίες στα 24 χρόνια λειτουργίας του. Γενικότερα η νέα κονσόλα της Microsoft δείχνει να τα πηγαίνει πολύ  καλά στην   αγορά     καθώς   όλοι   οι   retailers     δέχονται    συνέχεια   καινούργιες   προ-παραγγελίες. Τα υψηλά νούμερα προ-παραγγελιών έχουν σημειωθεί χωρίς […]

Platform
 

Σύμφωνα με το Blockbuster   

Μπορεί η νέα κονσόλα της Microsoft να δέχτηκε έντονες κριτικές μετά την   αποκάλυψη της πριν λίγες ημέρες, όμως δεν δείχνει να αποτρέπει τους   καταναλωτές από το    να  σπάσουν ρεκόρ προ-παραγγελιών για το Xbox One! Όπως αποκάλυψε το Blockbuster,   το    Xbox One είναι το προϊόν με τις ταχύτερες προ-παραγγελίες στα 24 χρόνια λειτουργίας του. Γενικότερα η νέα κονσόλα της Microsoft δείχνει να τα πηγαίνει πολύ  καλά στην   αγορά     καθώς   όλοι   οι   retailers     δέχονται    συνέχεια   καινούργιες   προ-παραγγελίες. Τα υψηλά νούμερα προ-παραγγελιών έχουν σημειωθεί χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα   για  την  τιμή  της  κονσόλας  ή   την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Xbox One θα μάθουμε στην φετινή E3, με την κόντρα ανάμεσα στην Sony και την Microsoft να κορυφώνεται!