Το ESL Greece στο Digital Universe #3

Το Digital Universe είναι αφιερωμένο στον συνδυασμό της ψηφιακής διασκέδασης, των eSports και της τεχνολογίας με την εκπαίδευση. Παρουσιάσεις παιχνιδιών, νέες τεχνολογίες, Workshops, ομιλίες και τουρνουά είναι τα στοιχεία που θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας!

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η αλυσίδα καταστημάτων Internet Cafe Bits and Bytes, ενώ την εκδήλωση χορηγούν ακόμα οι MSI, Logitech και Plantronics.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

esl-du-bnb-banner

ΧΟΡΗΓΟΙ

Η επιστροφή του Digital Universe, σηματοδοτείται από τον ερχομό του ESL Digital Universe. Πρόκειται για μια esports διοργάνωση όπου ομάδες και παίκτες από τα League Of Legends, Counter-Strike: Global Offensive και Hearthstone θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνισθούν μέσω των online προκριματικών, κυνηγώντας την πρόκριση στα τελικά και το Offline Event της Αθήνας που θα διεξαχθεί μεταξύ 23-25 Σεπτεμβρίου.

Το ESL Digital Universe έρχεται για να προσδώσει μια πνοή φρεσκάδας στους λάτρεις της βιομηχανίας του gaming που σκοπεύουν να παρευρεθούν εκεί, φιλοξενώντας τον βασιλιά του ανταγωνιστικού gaming, τα Esports.

Το ESL Greece θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να μετάσχουν σε μια σειρά από προκριματικά που θα στείλουν τους επικρατέστερους στην τελική φάση της διοργάνωσης. Εκεί, ομάδες και παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έπαθλα αξίας 5,000€, των οποίων ο διαμοιρασμός θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

table