Το Jujutsu Kaisen 0 έρχεται στους κινηματογράφους στην Ελλάδα

Το παγκοσμίου φήμης anime Jujutsu Kaisen, έρχεται στην Ελλάδα με την ταινία Jujutsu Kaisen 0 και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Φεβρουαρίου με ελληνικούς υπότιτλους, από την Crunchyroll και την Piece of Magic Entertainment. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία και σε αίθουσες κινηματογράφων παγκοσμίως, εισπράττοντας μεγάλα έσοδα. ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ TRAILER: ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Γιούτα Οκκότσου, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει […]

10/02/2023

Το παγκοσμίου φήμης anime Jujutsu Kaisen, έρχεται στην Ελλάδα με την ταινία Jujutsu Kaisen 0 και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Φεβρουαρίου με ελληνικούς υπότιτλους, από την Crunchyroll και την Piece of Magic Entertainment.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία και σε αίθουσες κινηματογράφων παγκοσμίως, εισπράττοντας μεγάλα έσοδα.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ TRAILER:

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Γιούτα Οκκότσου, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες, όπου θα τον βοηθήσουν να απελευθερωθεί από τις κατάρες.

Όταν ήταν ακόμη παιδιά, η Ρίκα Οτιμότο πέθανε σε ένα τροχαίο δυστύχημα μπροστά στα μάτια του πολύ κοντινού της φίλου, Γιούτα Οκκότσου. “Είναι μία υπόσχεση. Όταν μεγαλώσουμε, θα παντρευτούμε.” Η Ρίκα έγινε ένα καταραμένο πνεύμα, και ο Γιούτα λαχταρούσε το θάνατο του, αφού υπέφερε από την κατάρα της. Σκοπός του Γιούτα Οκκότσου, είναι να σπάσει την κατάρα της αγαπημένης φίλης του.

To Jujutsu Kaisen 0, είναι το prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: JUJUTSU KAISEN 0
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΙΑΠΩΝΙΑ
ΕΙΔΟΣ: ANIME
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105 ΛΕΠΤΑ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ