Astro gaming A10 Gen 2 gaming headset

Ακούστε τη διαφορά

Ακούστε τη διαφορά

Το ASTRO A10 Gen 2 Headset προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου με τους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς ASTRO Audio διαμέτρου 32mm. Από τα αχνά βήματα του εχθρού μέχρι τον ήχο των πυροβολισμών στη γωνία, δε θα χάσετε καμία κίνηση.

Ακούστε τη διαφορά: Συζητήστε με την ομάδα σας ή σχεδιάστε το επόμενο σημείο πτώσης σας με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που μπορείτε να το ανασηκώσετε προς τα πάνω για προστασία της ιδιωτικής ζωής και προς τα κάτω όταν είστε έτοιμοι για μία κρυστάλλινη συνομιλία.

Προσαρμόστε τα επίπεδα ήχου από τη συνομιλία στο παιχνίδι και εν μέσω δράσης χωρίς να φύγετε από τη θέση σας, χάρη στον ενσωματωμένο έλεγχο έντασης στο αφαιρούμενο καλώδιο ακουστικών του A10.

Με βάρος 246 γραμμάρια, το ASTRO A10 Gen 2 είναι αρκετά ελαφρύ και άνετο για να το φοράτε όλη μέρα. Το A10 Gen 2 ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων, είναι όμως σχεδιασμένο κυρίως για μικρότερα κεφάλια.

Χρησιμοποιήστε το headset για ώρες, αν το επιλέξετε, χάρη στο εξαιρετικά ανθεκτικό στήριγμα κεφαλής και την αξιόπιστη, στιβαρή κατασκευή.

Χάρη στην εργονομική κατασκευή πάνω από το αυτί με σχεδιασμό ανοιχτής πλάτης, είναι ιδανικό για ολονύχτια sessions παιχνιδιών χωρίς πόνο.

Το A10 Gen 2 είναι το πιο αειφόρο ενσύρματο ακουστικό gaming που έχει κατασκευάσει η ASTRO μέχρι σήμερα. Είναι πιστοποιημένο με CarbonNeutral®, που σημαίνει ότι χρηματοδοτούμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες αντισταθμίσεις άνθρακα για να μειώσουμε την επίδραση άνθρακα του προϊόντος στο μηδέν. Τα πλαστικά μέρη περιλαμβάνουν τουλάχιστον 35% ανακυκλωμένο περιεχόμενο μετά το άνοιγμα και η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από την FSCTM. Επιλέγοντας αυτό το gaming headset συμβάλλετε στην υποστήριξη της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του κόσμου.

To A10 Gen 2 Wired Gaming Headset θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2022 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 59.99 €.

Βασικά χαρακτηριστικά

⦁ Ανθεκτική Κατασκευή: Ένα εξαιρετικά ανθεκτικό headband και μία στιβαρή κατασκευή προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση που ξεπερνά τα τυπικά ακουστικά gaming.
Εξαιρετικά Ελαφρύ: Με ελαφριά κατασκευή, αυτό το ενσύρματο ακουστικό gaming ζυγίζει μόνο 246 g, καθιστώντας το άνετο για χρήση όλη την ημέρα.
⦁ Βαθύς Ήχος: Το A10 Gen 2 προσφέρει προσεκτικά ισορροπημένο ήχο υψηλής πιστότητας με ειδικά προσαρμοσμένους δυναμικούς οδηγούς 32 mm για βελτιωμένη ποιότητα ήχου για το πιστό κοινό της ASTRO.
⦁ Πολύχρωμο και Κομψό: Διατίθεται σε πέντε χρωματικές παραλλαγές, Μαύρο, Λευκό, Γκρι, Μέντα και Λιλά
⦁ Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Boom: Το ενσωματωμένο μικρόφωνο boom μπορεί να αναστραφεί προς τα πάνω για σίγαση και προστασία της ιδιωτικής ζωής και προς τα κάτω για κρυστάλλινη επικοινωνία μέσω μονοκατευθυντικού μικροφώνου 6.0 mm.
⦁ Απόλυτη Άνεση: Το A10 Gen 2 ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων αλλά σχεδιάστηκε κυρίως για μικρότερα κεφάλια. Η επένδυση των στηριγμάτων κεφαλής και τα καλύμματα με αφρό μνήμης, χαρακτηριστικά της ελαφριάς κατασκευής, παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
⦁ Περισσότερη Αειφόρια: Αυτό είναι ένα από τα πιο αειφόρα ακουστικά gaming της ASTRO που έχουν σχεδιαστεί. Είναι πιστοποιημένο με CarbonNeutral®, που σημαίνει ότι χρηματοδοτούμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες αντισταθμίσεις άνθρακα για να μειώσουμε την επίδραση άνθρακα του προϊόντος στο μηδέν. Τα πλαστικά μέρη περιλαμβάνουν τουλάχιστον 35% ανακυκλωμένο περιεχόμενο μετά την κατανάλωση και οι χάρτινες συσκευασίες προέρχονται από δάση με πιστοποίηση FSCTM. Επιλέγοντας αυτό το gaming headset, συμβάλλετε στην υποστήριξη της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του κόσμου.
⦁ Αντικαταστάσιμα Εξαρτήματα: Τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών και το μαξιλαράκι κεφαλής εξαλείφουν την ανάγκη αγοράς νέου ακουστικού – αντικαταστήστε τα φθαρμένα μαξιλαράκια όταν απαιτείται.

Απαιτήσεις Συστήματος
⦁ PlayStation® 5 ή PlayStation® 4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC με window® 10 ή μεταγενέστερο, macOS® X 10.14 ή μεταγενέστερο

Συμβατότητα Πλατφόρμας
⦁ 3.5mm 4 Pole Jack
⦁ PlayStation® 5 ή PlayStation® 4
⦁ Xbox Series X/S ή Xbox One
Προδιαγραφές Headphone:
⦁ Βάρος: 246 g (χωρίς το καλώδιο)
⦁ Διαστάσεις: 173×183×77 mm
⦁ Οδηγοί: εξατομικευμένοι οδηγοί ήχου 32 mm με Μαγνήτη Νεοδυμίου (1.5 in)
⦁ Πίεση Headband: 3.5n
⦁ Απόκριση Συχνότητας: 20 Hz -20 KHz
⦁ Αντίσταση: 24 Ohms (παθητική)
⦁ Ευαισθησία: 102 dB SPL/mW
⦁ Συμβατότητα: Dolby Atmos™, Tempest 3D AudioTech και Windows Sonic™ Spatial Sound

Μικρόφωνο:
⦁ Ενσωματωμένο Boom Mic
⦁ 6.0mm μονοκατευθυντήριο μικρόφωνο

Εγγύηση
⦁ 2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση υλικού