Creative T60: Ενισχύει την εμπειρία ήχου από υπολογιστή

Με μινιμαλιστικό αλλά κομψό design, το Creative T60 διαθέτει τεχνολογία Clear Dialog και Surround που υποστηρίζεται από το Sound Blaster για να προσφέρει καθαρότερο ήχο

Με μινιμαλιστικό αλλά κομψό design, το Creative T60 διαθέτει τεχνολογία Clear Dialog και Surround που υποστηρίζεται από το Sound Blaster για να προσφέρει καθαρότερο ήχο

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Creative T60, ενός compact συστήματος ηχείων Hi-Fi 2.0 που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην καθιερωμένη σειρά T. Με μινιμαλιστικό αλλά κομψό design, το Creative T60 διαθέτει τεχνολογία Clear Dialog και Surround που υποστηρίζεται από το Sound Blaster για να προσφέρει καθαρότερο ήχο. Η ευελιξία του χάρη στο SmartComms Kit που διαθέτει, υπερβαίνει ένα τυπικό σύστημα ήχου , καθώς αυτό βελτιώνει τις διαδικτυακές επικοινωνίες για τους χρήστες Windows 10 μέσω των χαρακτηριστικών αυτόματης σίγασης και αμφίδρομης λειτουργίας ακύρωσης θορύβου.

Το Creative T60 προσφέρει στους χρήστες καλύτερο και καθαρότερο ήχο μαζί με έξυπνες λειτουργίες

Διαθέτοντας δύο ισχυρούς οδηγούς πλήρους εμβέλειας 2.75″ με ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή, το νέο Creative T60 προσφέρει ισχυρό ήχο ικανό για ακουστική ισχύ 30W RMS, με μέγιστη ισχύ έως 60W. Χαρακτηριστικό της σειράς T η τεχνολογία BasXPort, η οποία βελτιώνει την απόδοση των μπάσων για την παραγωγή πλούσιων και βαθιών τόνων χωρίς την ανάγκη subwoofer.

Επιπλέον, το Creative T60 διαθέτει μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως USB-C audio streaming, Bluetooth 5.0, θύρα ακουστικών, θύρα μικροφώνου και AUX-in για ρύθμιση χωρίς προβλήματα. Με έναν ελκυστικό σχεδιασμό, πιο έξυπνες δυνατότητες επικοινωνίας και καλύτερες επιλογές συνδεσιμότητας, το Creative T60 ξεχωρίζει από το πλήθος ως το τέλειο σύστημα ηχείων για PC, ειδικά στην εποχή της τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Creative T60 διατίθεται στα 84.99€ στο Creative.com.