Συνεχίζεται η προωθητική ενέργεια της LG: Ζήστε μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία με τις LG OLED τηλεοράσεις και τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Free

Δώρο ασύρματα ακουστικά Tone Free με την αγορά μιας LG OLED τηλεόρασης

Δώρο ασύρματα ακουστικά Tone Free με την αγορά μιας LG OLED τηλεόρασης

Η προωθητική ενέργεια της LG Electronics (LG) για τις OLED τηλεοράσεις, συνεχίζεται και τον Απρίλιο, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα μοναδικό δώρο για να βιώσουν την απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, από τις 5 έως και τις 25 Απριλίου 20211 αγοράζοντας ένα μοντέλο τηλεόρασης OLED77GX6LA ή OLED77CX6LA θα δίνονται ως δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG TONE Free HBS-FN7. Ακόμη, επιλέγοντας μια τηλεόραση OLED65GX6LA, OLED65CX6LA, OLED55GX6LA, OLED55CX6LA, ή OLED48CX6LA, οι καταναλωτές θα αποκτούν εντελώς δωρεάν τα LG TONE Free HBS-FN6.

Οι OLED GX και CX τηλεοράσεις με περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels2, προσφέρουν μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας, επιτυγχάνοντας το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς που διαθέτουν, βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο ενώ μέσω των Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, φέρνουν τον κινηματογράφο στο σπίτι. Οι OLED TVs επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων, χάρη στον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό τους, που μεταμορφώνει το σαλόνι σε μουσείο μοντέρνας τέχνης. Ιδιαίτερα, οι GX τηλεοράσεις με τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησής τους, εναρμονίζονται απόλυτα με την εκάστοτε εσωτερική διακόσμηση, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Παράλληλα, έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερο μπλε φως από μια οθόνη LCD, για πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Ακόμη, υποστηρίζοντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®, χρόνο απόκρισης 1ms και άλλες προηγμένες λειτουργίες3 αποδίδουν με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών. Τέλος, ενσωματώνουν το ThinQ AI, που αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές, επιτρέποντας τον έλεγχο του Internet of Things οικοσυστήματος.

Τα ακουστικά Tone Free TONE Free HBS FN7 και FN6 διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενσωματώνοντας διακεκριμένο βρετανικό ήχο από τους ειδικούς της Meridian. Με minimal σχεδιασμό, μικρές διαστάσεις και ματ φινίρισμα, ξεχωρίζουν για την εξαιρετική εφαρμογή τους, την ευκολία χρήσης και την εργονομία τους. Περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ ιατρικού τύπου4, που κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη, ενώ διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano5 που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση6 και είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4. Μια σημαντική λειτουργία που διαθέτουν τα Tone Free FN7, είναι, επίσης, η τεχνολογία Active Noise Cancellation που ακυρώνει ενεργά τον θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να εστιάσει στην αγαπημένη του μουσική.