Η Sony παρουσιάζει το SRS-XB13 για ισχυρό ήχο EXTRA BASSTM σε compact σχεδιασμό

Ένα compact ηχείο με δυνατότητα να διαχέει τον ήχο παντού

Ένα compact ηχείο με δυνατότητα να διαχέει τον ήχο παντού

Η Sony σήμερα παρουσιάζει το SRS-XB13, ένα φορητό, compact, ασύρματο ηχείο που διαχέει τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Έτοιμο για όλα

Το XB13 είναι έτοιμο να μεταφέρει δυνατό ήχο οπουδήποτε βρίσκεστε. Το compact ηχείο είναι ανθεκτικό εξωτερικά και διαθέτει έναν ευέλικτο ιμάντα που μπορεί να κρεμαστεί οπουδήποτε, είτε στο σακίδιο, είτε στον καρπό σας, είτε στην ομπρέλα θαλάσσης σας, όταν απολαμβάνετε τον ήλιο. Το ηχείο μπορεί ακόμα να κρεμαστεί ανάποδα από ένα ψηλότερο σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ενός «καταρράκτη» μουσικής, που σας παρασύρει

στο ρυθμό. Το μικρό του μέγεθος του διευκολύνει για να πάρετε μαζί σας το XB13 και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια οπουδήποτε.

Μικρό ηχείο, μεγάλος ήχος

Μην σας παραπλανεί ο compact σχεδιασμός του ηχείου XB13, με EXTRA BASS™ και τον επεξεργαστή Sound Diffusion, αυτό το μικρό ηχείο διαθέτει μεγάλη ένταση. Μπορείτε να απολαύσετε ισχυρό ήχο με EXTRA BASSTM , το οποίο σημαίνει ότι ένας παθητικός πομπός συνεργάζεται με ένα ηχείο πλήρους εμβέλειας για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και βελτιωμένα μπάσα, παρά το compact μέγεθος. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Sound Diffusion διαχέει τον ήχο σε κάθε χώρο με την τεχνολογία DSP.

Αν θέλετε ακόμα δυνατότερο ήχο, συνδέστε ασύρματα δύο ηχεία XB13 για στερεοφωνικό ήχο που φτάνει ακόμα πιο μακριά,

Επικά αντοχή

Το XB13 είναι ένα δυνατό και ανθεκτικό ηχείο, συνιστώντας την απόλυτη συντροφιά για περιπέτειες. Το ηχείο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, έτσι μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας στην πισίνα, το πάρκο ή σε μια μεγάλη πεζοπορία, καθώς διαθέτει βαθμό προστασίας IP672. Έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 16 ώρες3 και ένδειξη που δείχνει στο κινητό σας τηλέφωνο πόση μπαταρία διαθέτει ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσος χρόνος σας μένει με τη μουσική σας.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Πρέπει να πάρετε τηλέφωνο? Το XB13 σας καλύπτει απόλυτα. Είτε βρίσκεστε σπίτι, είτε εκτός, το ενσωματωμένο μικρόφωνο προσφέρει άνετη ομιλία hands-free μέσω του ηχείου σας.

Το XB13 διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Bluetooth®, που σας απαλλάσσει από την ανάγκη για ενσύρματες συνδέσεις και σύνθετες εγκαταστάσεις, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την μουσική σας αμέσως. Το XB13 διαθέτει την τεχνολογία Fast Pair της Google’s4, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε συμβατά AndroidTM smartphones ή tablets σε δευτερόλεπτα. Απλά ενεργοποιήστε το ηχείο σας και το κοντινότερο smartphone θα εμφανίσει ένδειξη σύνδεσης, ώστε να μπορείτε μέσα σε δευτερόλεπτα να απολαύσετε τη μουσική σας.

Το XB13 έχει τερματικά εισόδου-εξόδου φόρτισης USB Type-C® για εύκολη συνδεσιμότητα και διατίθεται σε 6 χρώματα που συμπεριλαμβάνουν το μαύρο, μπλε, γκρι-μπεζ, κοραλί ροζ, ανοιχτό γαλάζιο και κίτρινο λεμονί.

Το μοντέλο SRS-XB13 θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2021.