Νέες Οθόνες Αφής Philips: Desktop Advanced In-Cell Touch για την πιο άμεση εμπειρία εργασίας και Open Frames για Σημεία Πληροφόρησης και self-services

Οι οθόνες είναι παντού γύρω μας, από τη χρήση στο σπίτι μέχρι και σε περιβάλλοντα εργασίας και δημόσιους χώρους, ωστόσο όλες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές εφαρμογές

Οι οθόνες είναι παντού γύρω μας, από τη χρήση στο σπίτι μέχρι και σε περιβάλλοντα εργασίας και δημόσιους χώρους, ωστόσο όλες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές εφαρμογές

Αυτή η εξέχουσα χρήση εμπνέει συνεχώς στη δημιουργία νέων και αποδοτικών τεχνολογιών, που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα κάθε προσδοκία. Για μία άνετη, γρήγορη και άμεση εμπειρία αφής έρχεται η σειρά οθονών Philips in-cell touch line (B1TC Series), έτοιμη να ενισχύσει την παραγωγικότητα όλων. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες χρήσεις που απαιτούν εξαιρετικά συγκεκριμένες, ανθεκτικές και ευέλικτες οθόνες, όπως τα Σημεία Πληροφόρησης, τα περίπτερα και in-store εφαρμογές. Η λύση βρίσκεται στις νέες οθόνες αφής Ανοιχτού Πλαισίου Philips (B1TFL Series), διαδραστικές οθόνες σχεδιασμένες για δημόσια έκθεση και διαφορετικά σενάρια χρηστών.

Λεπτή και γρήγορη εμπειρία οθόνης αφής
Η νέα σειρά B1TC αποτελείται από δύο μοντέλα: το 23,8” 242B1TC και το 21,5” 222B1TC. Βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία In-Cell και στο Projected Capacitive, που εξασφαλίζουν καλύτερη μετάδοση και εξαιρετικούς ρυθμούς απόκρισης, για μια γρηγορότερη εμπειρία αφής σε έως και 10 ταυτόχρονα σημεία αφής. Η τεχνολογία αφής in-cell μας επιτρέπει να έχουμε ένα λεπτό σχεδιασμό, 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο και με IPS panel, που εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης. Η οθόνη διαθέτει ένα αντιθαμβωτικό panel με αντίσταση 3H, η οποία σε συνδυασμό με τη ανάλυση Full HD, προσφέρει πάντα υπέροχα γραφικά. Η πιο φυσική, ομαλή και γρήγορη απόκριση αφής ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες οποιωνδήποτε εφαρμογών για το σπίτι, το γραφείο ή την εκπαίδευση– επίσης χάρη στη συμβατότητα plug&play με τα Windows 10, και σε διαφορετικές εκδόσεις των Android και Linux.

24/7 άριστη αφή
Η νέα σειρά B1TFL αποτελείται από τέσσερα μοντέλα: 23,8” 242B1TFL, 21,5” 222B1TFL, 17” 172B1TFL, 15” 152B1TFL. Όλα τους διαθέτουν Projected Capacitive (P-Cap) Τεχνολογία Αφής για ομαλή απόκριση, η οποία μπορεί εύκολα να τα ανιχνεύσει 10 πατήματα με το δάχτυλο ταυτόχρονα. Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί με δάχτυλα και γάντια, κάνοντάς την εξαιρετικά ευέλικτη και κατάλληλη για δημόσιους χώρους. Ένα ακόμη ειδικό χαρακτηριστικό είναι η από άκρη σε άκρη γυάλινη επικάλυψη με αντοχή στις γρατζουνιές 7H, απαραίτητη για μια ασφαλή και ανθεκτική εμπειρία αφής, και εύκολη στο καθάρισμα ή την απολύμανση, σε εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλοντα. Οι οθόνες επίσης διαθέτουν επιπλέον φωτεινότητα από 350 nits (Philips 242B1TFL) έως 450 nits (Philips 152B1TFL) και αντιθαμβωτική επίστρωση για πιο άνετη χρήση κάτω από τα φώτα ή το φως του ηλίου. Δεδομένου ότι κάθε ανάγκη είναι διαφορετική όσον αφορά τη χρήση και τη ρύθμιση, και τα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν IP65 (μόνο εμπρός) και πλευρικό αφρό σφράγισης για προστασία από νερό και σκόνη. Ο χρόνος λειτουργίας προσθέτει επίσης εξαιρετική αξία: αυτές οι οθόνες είναι έτοιμες να λειτουργούν 24/7 σε πλήρη ισχύ, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται ή να αλληλοεπιδρούν μαζί τους πρωί-βράδυ.

Πλήρης και εύκολη συνδεσιμότητα
Χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση πραγματικά επικεντρωμένη στη λύση, η σύνδεση έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη, χωρίς να παραμελεί συγκεκριμένες χρήσεις ή ανάγκες. Αυτές οι οθόνες αφής έχουν συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών με διάφορες εκδόσεις των Windows, Android και Linux. Η σειρά B1TC διαθέτει εισόδους VGA, HDMI και DisplayPort, καθώς και τρία USB-A 3.1 (ένα με γρήγορη φόρτιση). Από την άλλη πλευρά, η σειρά B1TFL είναι εξοπλισμένη με εισόδους VGA, DVI, HDMI και DisplayPort, καθώς και ενσωματωμένο διανομέα USB (2x USB-A 3.1) για τη σύνδεση επιπλέον εξοπλισμού και συσκευών τροφοδοσίας. Τα μοντέλα Open Frame μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οριζόντιο, κατακόρυφο και προς τα πάνω προσανατολισμό. Το σύστημα στήριξης επιτρέπει τόσο τις επιλογές VESA όσο και ένα σύστημα L-Brackets (περιλαμβάνεται στο κουτί), καλύπτοντας τις περισσότερες εγκαταστάσεις, ενώ ένα ενσύρματο τηλεχειριστήριο ελέγχει το OSD, διασφαλίζοντας ότι παραμένει εύκολα προσβάσιμο μετά την εγκατάσταση της οθόνης. Τα προηγμένα in cell μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν διαφορετικά πρότυπα και να παρουσιάζουν έναν άψογο και λεπτό σχεδιασμό 3 πλευρών με το SmartStand, ένα Z-design με διπλή άρθρωση που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και ενισχύει την παραγωγικότητα και την άνεσή σας. Η βάση VESA είναι επίσης διαθέσιμη.

Πιστοποιημένες για άνεση και αντοχή
Οι πιστοποιήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της σωστής οθόνης, ειδικά για ανοιχτούς χώρους: διασφαλίζουν το απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας ή προστασίας συγκεκριμένα για αυτές τις εφαρμογές, οι οποίες συνήθως χαρακτηρίζονται από συχνή και μερικές φορές σκληρή χρήση. Η σειρά Philips B1TFL διαθέτει τις βασικές πιστοποιήσεις, όσον αφορά την ασφάλεια και τους ηλεκτρονικούς κινδύνους. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη με EMI Class B. Η επαγγελματική, προσωπική και εκπαιδευτική χρήση δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο, για αυτό η σειρά B1TC προσφέρει τη λειτουργία LowBlue, τεχνολογία Flicker-Free και EasyRead για μια άνετη εμπειρία προβολής, σχεδόν σα χαρτί. Επιπλέον, είναι πλήρως πιστοποιημένο από ES, TCO, EPEAT, TUV και TUV Eye Comfort – για μια ασφαλή και πρώτης τάξεως εμπειρία και παραγωγικότητα.