Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy XCover 5, το καινούριο ανθεκτικό και προηγμένο smartphone, κατασκευασμένο για απαιτητικές συνθήκες χρήσης

Το νέο Galaxy XCover 5 ανταποκρίνεται στις ανάγκες εργασίας εν κινήσει και είναι κατάλληλο για χρήση από εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στη σκόνη και το νερό

Το νέο Galaxy XCover 5 ανταποκρίνεται στις ανάγκες εργασίας εν κινήσει και είναι κατάλληλο για χρήση από εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στη σκόνη και το νερό

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy XCover 5, μια ανθεκτική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη συσκευή, που είναι σχεδιασμένη για χρήση σε απαιτητικές συνθήκες και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της εργασίας εν κινήσει. Κατασκευασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, το Galaxy XCover 5 συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την άνεση σε μια κομψή και εύχρηστη συσκευή, που όμως είναι αρκετά στιβαρή για να αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα εργασίας. Το νέο smartphone ενισχύει τη σύγχρονη εργασία εν κινήσει, με βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή, ακόμα και με γάντια, και διατίθεται με μια αντικαταστάσιμη μπαταρία, εύκολης φόρτισης, για αδιάκοπη παραγωγικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

«Στη Samsung επενδύουμε σε τεχνολογία που προσφέρει αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα σε επιχειρήσεις που οι εργαζόμενοί τους χρειάζεται να έχουν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, ένα μοντέλο εργασίας που κερδίζει διαρκώς έδαφος», δήλωσε ο Mark Notton, Senior Director of Mobile Product Portfolio στη Samsung Electronics Europe. «Το Galaxy XCover 5 είναι μια συσκευή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συχνά οι εργαζόμενοι στους εξωτερικούς χώρους, από τη διασφάλιση της προστασίας ευαίσθητου υλικού μέχρι την ανθεκτική χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είτε πρόκειται για γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο ή για υπερβολική ζέστη, βροχή ή χιόνι σε εξωτερικούς χώρους, το νέο ανθεκτικό smartphone της Samsung μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και αυξάνοντας τη συνεργασία, για ευκολότερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία καθημερινά».

Κατασκευασμένο για σκληρές συνθήκες χρήσης
Το Galaxy XCover 5 είναι εξοπλισμένο με πολλές λειτουργίες για να χειρίζεται απαιτητικές εργασίες και δραστηριότητες. Η ενισχυμένη απορρόφηση κραδασμών επιτρέπει στο Galaxy XCover 5 να αντέχει πτώσεις μέχρι και από 1,5μέτρο 1 , ενώ η πιστοποίηση ΙΡ68 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό 2 εξασφαλίζουν πως μπορεί να βυθιστεί σε περισσότερο από 1 μέτρο νερού για περισσότερο από 30 λεπτά με ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στη σκόνη. Επιπλέον, καθώς οι επαγγελματίες σε εξωτερικούς χώρους φορούν γάντια για λόγους προφύλαξης της υγείας και της ασφάλειάς τους, η λειτουργία Glove Touch αυξάνει την ευαισθησία στην αφή, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται τη συσκευή με γάντια, γρήγορα και βολικά.

Εκτός από την ανθεκτικότητα, οι συσκευές θα πρέπει να προστατεύουν ευαίσθητες πληροφορίες που είναι κρίσιμες για τη λειτουργία της επιχείρησης. Το υλικό του Galaxy XCover 5 προστατεύεται από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της εταιρείας, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία με ενσωματωμένη ασφάλεια σε κάθε επίπεδο της συσκευής, από το τσιπ μέχρι τις εφαρμογές. Το Samsung Knox προστατεύει εμπιστευτικές επαγγελματικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ανταποκρίνεται προληπτικά σε προηγμένο κακόβουλο λογισμικό και σχετικές απειλές.

Ενσωμάτωση με το οικοσύστημα συνεργατών της Samsung
Το Galaxy XCover 5 έχει βελτιστοποιηθεί, επίσης, με μοναδικές λύσεις φορητότητας συνεργατών για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών σεναρίων, μεταξύ των οποίων η δυνατότητα ενσωμάτωσης λειτουργίας ασύρματου (walkie talkie) στο Microsoft Teams. Η λειτουργία push-to-talk επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν σε επαφή με οποιονδήποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, διευκολύνοντας την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ποιες εφαρμογές θα ενεργοποιούνται με το XCover Key, μια προσαρμοσμένη λειτουργία που προσφέρει πρόσβαση με ένα άγγιγμα στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως ο LED φακός, οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή οι χάρτες.

Μεγαλύτερη απόδοση
Εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos850, 4GB RAM και μέχρι και 64GB εσωτερική χωρητικότητα, το Galaxy XCover 5 έχει την ισχύ να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις μιας επιχείρησης. Η αντικαταστάσιμη μπαταρία μεγάλης διάρκειας 3,000mAh υποστηρίζει δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω USB και POGO pin, για λιγότερο χρόνο ενσύρματης φόρτισης και περισσότερο χρόνο εργασίας.

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου
Το Galaxy XCover 5 διαθέτει μια κάμερα 16MP (F1.8) στο πίσω μέρος που παρέχει άψογη ευκρίνεια, για εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου. Η λειτουργία Live Focus επιτρέπει στο αντικείμενο της λήψης να πρωταγωνιστεί, ενώ η μπροστινή κάμερα 5MP (F2.2) είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του Samsung Knox Capture επιτρέπει την επαγγελματική σάρωση απευθείας από το τηλέφωνο, σε ανταγωνιστική τιμή, χωρίς εκπτώσεις στην απόδοση και την ορθή λειτουργία της συσκευής.

Χρήσιμες λειτουργίες
Το Galaxy XCover 5 διαθέτει, επίσης, μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών, που θα βοηθήσει τους χρήστες τόσο στην εργασία τους όσο και σε εξωτερικές δραστηριότητες. Ο LED φακός στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δίπλα στη κάμερα ενισχύει την ορατότητα σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Επιπρόσθετα, το Galaxy XCover 5 διαθέτει NFC τσιπ που επιτρέπει στο τηλέφωνο να λειτουργήσει ως πορτοφόλι ή κάρτα συγκοινωνίας, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς για μετάβαση στην εργασία τους.

Διαθεσιμότητα
Το νέο Galaxy XCover 5 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και την Κύπρο από τα τέλη Μαρτίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες συσκευές Galaxy της Samsung και τις τεχνικές προδιαγραφές τους, παρακαλούμε επισκεφθείτε το news.samsung.com/galaxy, το www.samsungmobilepress.com ή το  www.samsung.com/galaxy.