Το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται στις 11 Ιουνίου του 2021 με ελληνικό μενού και υπότιτλους

Τo αγαπημένο dynamic duo μικρών και μεγάλων, θα κάνει το ντεμπούτο του στο PS5

Τo αγαπημένο dynamic duo μικρών και μεγάλων, θα κάνει το ντεμπούτο του στο PS5

Μετά από 19 χρόνια και τέσσερις διαφορετικές γενιές PlayStation το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς Ratchet & Clank θα είναι σύντομα κοντά σας. Το PlayStation® και η Insomniac Games ανακοινώνουν πως το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021, αποκλειστικά για το PlayStation®5.

Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Ratchet & ClankRift Apart έρχεται με υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων και μενού. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ελληνική κοινότητα του PlayStation® προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα Ελληνικά για μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία!

Το Ratchet & ClankRift Apart είναι μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, μεγάλης διάρκειας. Όταν ο DrNefarious χρησιμοποιεί μία συσκευή που του επιτρέπει να μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, ώστε να βρει έναν γαλαξία στον οποίο κερδίζει συνέχεια, ο Ratchet και ο Clank χωρίζονται. Στην προσπάθειά τους να ξαναβρεθούν, θα συναντήσουν ένα νέο Lombax πολεμιστή, θα εξερευνήσουν νέες και ήδη γνωστές τοποθεσίες (με νέες παραλλαγές νέων διαστάσεων) και ένα ολοκαίνουριο οπλοστάσιο με εξωπραγματικά όπλα.

Το Ratchet & ClankRift Apart είναι μία εξαιρετική αρχή για νέους φίλους της σειράς, αφού η ιστορία είναι τελείως αυτόνομη. Ωστόσο, οι παλαιότεροι θα μπορέσουν να ανακαλύψουν βαθύτερες συνδέσεις με τους προηγούμενους τίτλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ratchet & Clank: Rift Apart θα βρείτε στο επίσημο Blog Post του PlayStation® Blog.
https://blog.playstation.com/2021/02/11/ratchet-clank-rift-apart-arrives-on-ps5-june-11/