Η νέα CAPSULE συλλογή ASSASSIN’S CREED® VALHALLA X REEBOK είναι τώρα διαθέσιμη

Δύο θρύλοι συνεργάζονται και φέρνουν τη νέα Head-To-Toe συλλογή ASSASSIN’S CREED® VALHALLA X REEBOK

Δύο θρύλοι συνεργάζονται και φέρνουν τη νέα Head-To-Toe συλλογή ASSASSIN’S CREED® VALHALLA X REEBOK

Η Ubisoft και η Reebok ανακοινώνουν την πρώτη τους συνεργασία, δημιουργώντας μια capsule συλλογή, γιορτάζοντας την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Assassin’s Creed® Valhalla. Οι fans του Assassin’s Creed Valhalla θα επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των επιδρομών, της ανάπτυξης των οικισμών τους και της οικοδόμησης της δύναμής τους σε μια προσπάθεια να κερδίσουν μια θέση μεταξύ των Θεών της Valhalla.

Η πολυαναμενόμενη συλλογή επικεντρώνεται σε τρία sneakers, που κυκλοφορούν σε αποκλειστικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους από το Βόρειο Σέλας:

Zig Kinetica (119,95€): Εμπνευσμένο από το βαθύ «μαύρο της σκανδιναβικής νύχτας» και το Βόρειο Σέλας, το πάνω μέρος του Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA είναι σχεδιασμένο από μαύρο mesh ύφασμα, ενώ η zig zag σμαραγδί σόλα του είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Επίσης, έχει το σύμβολο του Synin, το χαρακτηριστικό κοράκι της σκανδιναβικής μυθολογίας.

Club C Revenge (89,95€): To κλασσικό λευκό suede Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA με χρωματισμούς από σμαραγδί και μαύρες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τη σμαραγδένια θάλασσα, απεικονίζει στη σόλα του ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα των Βίκινγκ το διπλό τσεκούρι μάχης.

Classic Leather Legacy (89,95€): Το επικό Το Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA, με χρωματισμούς ψυχρού γκρι και λεπτομέρειες δύο αποχρώσεων σμαραγδί, εμπνευσμένο από τα χρώματα της θάλασσα και της ομίχλης. Στο πίσω μέρος του sneaker υπάρχει ανάγλυφο ένα κοράκι που υποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σημαντικότητα που είχαν αυτά τα πλάσματα για τους Βίκινγκ.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο hoodies (64,95€), καπέλο (27,95€) και κάλτσες (14,95€). Όλα τα προϊόντα απεικονίζουν το custom ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK λογότυπο, καθώς και πρόσθετα σύμβολα, όπως κοράκια και άξονες, σύμβολα της σκανδιναβικής μυθολογία.

Η συλλογή ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK είναι διαθέσιμη στο https://www.reebok.com/gr/assassinscreed_valhalla_collection

To ASSASSIN’S CREED VALHALLA κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου για τις παιχνιδομηχανές Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Epic Games Store και Ubisoft Store για Windows PC καθώς και για τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Ubisoft’s UPLAY+ και Stadia. Το ASSASSIN’S CREED VALHALLA κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου για τη νέα κονσόλα PlayStation 5. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ASSASSIN’S CREED VALHALLA παρακαλούμε επισκεφθείτε: assassinscreed.com