Ανακαλύψτε τα μεγάλης χωρητικότητας LG Ψυγεία Ντουλάπα και Instaview® Multidoor με οριζόντια διάταξη και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο

Με την αγορά ενός LG ψυγείου ντουλάπα οριζόντιας διάταξης, δώρο ένας ατμοκαθαριστής Karcher

Με την αγορά ενός LG ψυγείου ντουλάπα οριζόντιας διάταξης, δώρο ένας ατμοκαθαριστής Karcher

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μια μοναδική προσφορά, χαρίζοντας ένα χρήσιμο δώρο στους καταναλωτές με την αγορά ενός LG ψυγείου ντουλάπα Instaview® Multidoor & Multidoor με οριζόντια διάταξη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χωρέσει όλες τις στιγμές τους.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά των μοντέλων Multidoor InstaView Door-in-Door® GMX936SBHV και Door-in-Door® GMJ936NSHV, η LG προσφέρει στους καταναλωτές έναν ατμοκαθαριστή Karcher1, ένα χρηστικό δώρο που εξυπηρετεί την ανάγκη τους να απολυμαίνουν εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζονται, όπως τις επιφάνειες της κουζίνας ή και τις σακούλες επιστρέφοντας από το supermarket.

Τα ψυγεία ντουλάπα οριζόντιας διάταξης της LG με την ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και την ψύξη στο κάτω μέρος, διαθέτουν άπλετο χώρο έως και 705LT, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες και μεγάλη ευκολία στους χρήστες, λόγω της διάταξής τους και των έξυπνων συστημάτων αποθήκευσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν ογκώδη σκεύη, όπως ένα ταψί ή συσκευασίες γλυκών, ενώ το αναδιπλούμενο ράφι επιτρέπει την τοποθέτηση μεγάλων σε ύψος αντικειμένων, όπως μπουκάλια, δοχεία ή κατσαρόλες.

Παράλληλα, με την τεχνολογία InstaView Door-in-Door, οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα, με δύο γρήγορα χτυπήματα στην κομψή γυάλινη οθόνη. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο σύστημα Pure N Fresh που ελαχιστοποιεί τις οσμές στο ψυγείο, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Αυτό οφείλεται σε ένα αποσμητικό

άνθρακα υποβοηθούμενο από ανεμιστήρα που ωθεί τον αέρα μέσα από το αποσμητικό και τον επιστρέφει στα τρία επίπεδα συρταριού μέσω του αγωγού Fresh Shower. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι τα ψυγεία ντουλάπα οριζόντιας διάταξης διαθέτουν την τεχνολογία Γραμμικού Συμπιεστή Inverter που συμβάλλει στην εξοικονόμηση της ενέργειας, ενώ ελαττώνει τα επίπεδα θορύβου, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και ποιότητα. Τέλος, τα ψυγεία της LG ξεχωρίζουν για την σχεδιαστική τους υπεροχή και την υψηλή αισθητική που προσφέρουν στον εκάστοτε χώρο.