Το VALORANT™ Είναι Πλέον Διαθέσιμο Δωρεάν σε Όλο Τον Κόσμο

Σε συνέχεια της Closed Beta που έσπασε κάθε ρεκόρ, η Riot Games λανσάρει επίσημα το Competitive Character-based Tactical Shooter παιχνίδι για PC

Σε συνέχεια της Closed Beta που έσπασε κάθε ρεκόρ, η Riot Games λανσάρει επίσημα το Competitive Character-based Tactical Shooter παιχνίδι για PC

Η Riot Games επιβεβαίωσε σήμερα την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, 5v5 first-person tactical shooter, VALORANT, σε όλο τον κόσμο, στον προγραμματισμένο χρόνο παρά την παγκόσμια πανδημία. Οι gamers στις περισσότερες χώρες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό VALORANT και να κατεβάσουν δωρεάν το παιχνίδι σε PC. Θα πρέπει επίσης να ρίξουν μια ματιά στο ολοκαίνουργιο cinematic trailer του VALORANT, με τίτλο Duelists, καθώς και στο τελευταίο gameplay trailer set που θα βρουν στον τελευταίο χάρτη του VALORANT, Ascent, καθώς είναι και τα δύο αυτά που σηματοδοτούν το πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Το VALORANT είναι ένα ακριβές και θανατηφόρο παιχνίδι για πολλούς παίκτες με παιχνίδι πιστότητας gunplay, ένα διαφορετικό οπλοστάσιο όπλων, πράκτορες με μοναδικές ικανότητες και ανταγωνιστικούς χάρτες συντονισμένους για χιλιάδες ώρες παιχνιδιού. Δύο ομάδες πέντε παικτών μάχονται μεταξύ τους για να κερδίσουν κάθε γύρο από τους 24 συνολικά. Το VALORANT διατίθεται δωρεάν και έχει βελτιστοποιηθεί για απόδοση σε διαφορετικά PC hardware, επιτρέποντας τον ανταγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παιχνίδι διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία του ποιότητα server, παγκόσμια υποδομή και την τεχνολογία anti-cheat, της Riot Games, η δεσμεύεται να διατηρήσει τις βασικές αρχές του tactical shooter genre και την ανταγωνιστική ακεραιότητα που προσφέρει ως εμπειρία το VALORANT.

Το VALORANT καθιερώθηκε γρήγορα ως αγαπημένο των fans της παγκόσμιας κοινότητας first-person shooter μετά την κυκλοφορία της closed beta του τον Απριλίου του 2020. Το παιχνίδι έγραψε ιστορία με το ρεκόρ των 34 εκατομμυρίων ωρών παρακολούθησης στο Twitch σε μία μέρα. Η Closed Beta του ξεπέρασε τους 1,7 εκατομμύρια θεατές ταυτόχρονης προβολής, ένα δεύτερο ρεκόρ μετά τους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2019 της Riot Games. Κατά τη διάρκεια της δίμηνης περιόδου της, περίπου 3 εκατομμύρια παίκτες κατά μέσο όρο συνδέονταν ημερησίως για να παίξουν VALORANT. Εκείνοι που δεν κατάφεραν να διασφαλίσουν πρόσβαση στην περιζήτητη closed beta έδειξαν

τον ενθουσιασμό τους για το ολοκαίνουργιο tac-shooter παρακολουθώντας συνολικά περισσότερες από 470 εκατομμύρια ώρες VALORANT streaming στο Twitch – την κορυφαία υπηρεσία και κοινότητα gamers στον κόσμο – και στην Κορεατική video-streaming υπηρεσία AfreecaTV.

Το VALORANT ξεκινά με 128-tick αποκλειστικούς, δωρεάν servers για όλους. Επιπλέον, οι servers του VALORANT θα αυξήσουν τη συνολική κίνηση των παικτών σε 128 FPS, πράγμα που σημαίνει ότι οι διακομιστές θα αναβαθμίσουν αυτόματα παίκτες με κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, η Riot έχει δεσμευτεί να κάνει ping σε λιγότερο από 35 χιλιοστά του δευτερολέπτου για τουλάχιστον το 70% των παικτών παγκοσμίως, κάτι που έγινε εφικτό από το δίκτυο ανταλλαγών ISP της Riot που ονομάζεται «Riot Direct». Η Riot Direct διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο backhauls για VALORANT παίκτες, με σημεία παρουσίας στις πόλεις παγκοσμίως, δίνοντας στην εταιρεία τη δυνατότητα για επιδιορθώσεις προβλημάτων και την πρόσθεση νέων κυκλωμάτων για να εξυπηρετεί περισσότερους παίκτες στο μέλλον (έτσι όπου υπάρχει ζήτηση, το 70% θα αυξηθεί).

Η Riot Games αναγνώρισε ότι η ζήτηση των παικτών ήταν ακόμη υψηλότερη από την αναμενόμενη κατά τη διάρκεια της closed beta του VALORANT. Βραχυπρόθεσμος στόχος της είναι η απόκτηση νέων server του παιχνιδιού στη Βαρσοβία, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, την Ατλάντα και το Ντάλας. Επιπλέον, προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες καθυστέρησης στην Κολομβία, την Αργεντινή και την Ανατολική Ευρώπη.