Η ασύρματη σκούπα stick H-FREE 500 της Hoover διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Red Dot Award: Product Design 2020

H-FREE 500 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί οικιακές συσκευές που συνδυάζουν όλες τις πτυχές της τεχνολογίας με την ευκολία χρήσης στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

 

Η ασύρματη σκούπα stick HFREE 500 της Hoover διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Red Dot Award: Product Design 2020 για τον εξαιρετικά συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό της που διασφαλίζει απίστευτη ευκολία και ευελιξία στην καθαριότητα του σπιτιού. Η βράβευση της σκούπας Hoover HFREE 500 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί οικιακές συσκευές που συνδυάζουν όλες τις πτυχές της τεχνολογίας με την ευκολία χρήσης στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

Ο κορυφαίος θεσμός Red Dot Award, που ξεκίνησε το 1955 και προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερες από 18.000 συμμετοχές από 70 χώρες, είναι ο σημαντικότερος και πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός προϊοντικής σχεδίασης παγκοσμίως. Μια διεθνής κριτική επιτροπή 40 ειδικών δοκιμάζει, αξιολογεί και αποφασίζει για τους τελικούς νικητές της χρονιάς. Φέτος, η επιτροπή αξιολόγησε περισσότερα από 6.500 προϊόντα.     

Η βραβευμένη σκούπα HFREE 500 είναι μια συμπαγής, ελαφριά και άκρως λειτουργική ασύρματη σκούπα stick που λανσαρίστηκε στην αγορά από τη Hoover το 2019. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι το μέγεθός της: με βάρος 1,5 κιλά σε πλήρη ανάπτυξη και ύψος μόλις 69 εκατοστά σε κατάσταση αποθήκευσης, η  Η-FREE 500 προσαρμόζεται παντού και φυλάσσεται εύκολα, οριζόντια ή και όρθια, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, ενώ στη χρήση παραμένει ελαφριά και ευέλικτη. Η ευχρηστία της, ενισχύεται περισσότερο από τον τρόπο στάθμευσης, ο οποίος της επιτρέπει να ισορροπεί σε όρθια θέση, χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε υποστήριξης, για να είναι πάντα διαθέσιμη και σε ετοιμότητα να χρησιμοποιηθεί.

 

 

Επίσης εντυπωσιακή, είναι η ισχύς της ασύρματης Η-FREE 500 καθώς προσφέρει καθαρισμό ισάξιο ηλεκτρικής σκούπας καλωδίου χάρη στον κινητήρα χωρίς ψήκτρες H-LAB και στην αποσπώμενη, ισχυρή μπαταρία λιθίου που διασφαλίζουν σταθερή ασύρματη  λειτουργία* με εξαιρετική αναρρόφηση για άριστη συλλογή λεπτής σκόνης, αλλά και μεγαλύτερων σωματιδίων, καθώς και τριχών από κατοικίδια ζώα, με αυτονομία έως 40 λεπτά.

 

 

Η Hoover HFREE 500 διαθέτει διάφορα εργαλεία καθαρισμού ενσωματωμένα σε ένα εξάρτημα 3 σε 1, αποθηκευμένο στο πάνω μέρος της σκούπας για άνετη χρήση ανάλογα την επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλουμε να καθαρίσουμε. Επιπλέον, ένα ειδικό πέλμα για τις τρίχες των κατοικίδιων προσφέρει πραγματική λύση σε όσους δίνουν καθημερινή «μάχη» με τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας τους.

 

 

Η προηγμένη εμπειρία καθαρισμού συμπληρώνεται με το ενσωματωμένο Wi Fi της σκούπας και την αντίστοιχη εφαρμογή Hoover Wizard στο κινητό ή το tablet. Έτσι, οι χρήστες ενημερώνονται για την κατάσταση της μπαταρίας, για το πότε είναι πλήρως φορτισμένη, ακόμα και για το πόσα τετραγωνικά μέτρα έχουμε καθαρίσει ή πόσες θερμίδες έχουμε κάψει! Φυσικά όπως πολλές αντίστοιχες δικτυωμένες συσκευές της Hoover, η εφαρμογή περιλαμβάνει οδηγίες συντήρησης, όπως και συμβουλές καθαρισμού και αξιοποίησης των εξαρτημάτων.

Η τελετή απονομής του βραβείου Red Dot: Product Design 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Essen της Γερμανίας στις 22 Ιουνίου. Τα βραβευθέντα προϊόντα θα παρουσιαστούν στα Μουσεία του Red Dot Design, στην online παρουσίαση Red Dot Design Yearbook και σε άλλες πρωτοβουλίες του Red Dot που συνδυάζουν διάφορες διαδικτυακές τοποθεσίες, διάφορα μουσεία (Essen στη Γερμανία, Σιγκαπούρη και Xiamen στην Κίνα) καθώς και σε παγκόσμιες εκθέσεις κάτω από την επωνυμία της.

* Απόδοση που βασίζεται σε εσωτερικές δοκιμές συλλογής σκόνης σε σκληρό δάπεδο, σκληρό δάπεδο με αρμούς και χαλί, που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312-1 και επιτυγχάνει τα όρια συλλογής σκόνης του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 666/2013.

 

Στην Ελλάδα, η Hoover HFREE 500 κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος .

Περισσότερα για το θεσμό Red Dot Award εδώ

Ανακαλύψτε τη Hoover HFree 500 και σε αυτό το βίντεο