Η MMD αποκαλύπτει την οθόνη Philips 243B9

Απλότητα και απόδοση για επαγγελματίες με περιβαλλοντική συνείδηση

Απλότητα και απόδοση για επαγγελματίες με περιβαλλοντική συνείδηση

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της LCD οθόνης Philips 243B9. Εξοπλισμένη με USB-C docking, υψηλής ταχύτητας USB 3.2, και Full HD ανάλυση 1920×1080 με τεχνολογία IPS, αυτή η 24” οθόνη (60,5 εκ. διαγ.) είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερη απλότητα—και συνεπώς μεγαλύτερη παραγωγικότητα— στο χώρο εργασίας. Η άνεση του χρήστη και ο μειωμένος περιβαλλοντικός αντίκτυπος είναι επίσης εγγυημένα, χάρη σε μία προσαρμόσιμη βάση SmartErgo Base, ένα PowerSensor για εξοικονόμησης ενέργειας, και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Σχεδιασμένη με απλότητα και ευκολία στη χρήση, η Philips 243B9 προσφέρει ταχύτητα και ευελιξία του USB-C docking με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Με ένα μόνο λεπτό, αναστρέψιμο καλώδιο, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν τον συμβατό φορητό τους υπολογιστή, να παρακολουθήσουν υψηλής ανάλυσης βίντεο, και να μεταφέρουν δεδομένα σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα. Αυτή η οθόνη διαθέτει επίσης HDMI, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ψηφιακά βίντεο και ήχο που μεταδίδονται με ένα μόνο καλώδιο από AV πηγές, συμπεριλαμβανομένων των DVD players, βιντεοκάμερας, και σταθερών υπολογιστών.

Άνεση και απόλαυση

Η Philips 243B9 είναι εξοπλισμένη με πολλαπλές τεχνολογίες για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας για άνεση των ματιών. Η τεχνολογία IPS παρέχει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και ευκρινείς, φωτεινές εικόνες, ενώ η Full HD ανάλυση εξασφαλίζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και καθαρότητα. Και χάρη στη λειτουργία LowBlue Mode, οι χρήστες θα επωφεληθούν από την παραγωγικότητα που δεν κουράζει τα μάτια. Η Philips 243B9 είναι επίσης εξοπλισμένη με μία προσαρμόσιμη βάση SmartErgo Base, που προσφέρει εργονομική άνεση καθώς και ολοκληρωμένη διαχείριση καλωδίων.

Φιλική προς το περιβάλλον παραγωγικότητα

Συμπληρωματικά στην άνεση, την απόδοση και την ευελιξία, η Philips 243B9 είναι και ενεργειακά αποδοτική και συμβατή με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανομένων των EnergyStar 7.0, TCO Edge, και RoHS. Ένα ενσωματωμένο Power Sensor ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του χρήστη και προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης αντίστοιχα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οθόνης και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, ενώ η λειτουργία Zero Power Switch εξασφαλίζει μηδενική κατανάλωση ενέργειας και περιορίζει ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα σε άνθρακα της οθόνης. Διαθέτοντας PVC / BFR free housing, και πλήρως απαλλαγμένη από υδράργυρο και μόλυβδο, η οθόνη Philips 243B9 χρησιμοποιεί 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας.

Έξυπνη, ευέλικτη, και βιώσιμη, η οθόνη Philips 243B9 είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 219.