Οpen Beta από την Riot Games για το νέο card game στρατηγικής: Legends of Runeterra

Η νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα φέρει μια σειρά συναρπαστικών ενημερώσεων και εξελίξεων, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ranked season, καθώς και την δυνατότητας πρόκλησης φίλων

Η νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα φέρει μια σειρά συναρπαστικών ενημερώσεων και εξελίξεων, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ranked season, καθώς και την δυνατότητας πρόκλησης φίλων

Open Beta για το Legends of Runeterra (LoR), το νέο card game στρατηγικής της ανακοίνωσε η Riot Games και θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για PC beta από τις 9μμ ώρα Ελλάδος, στις 24 Ιανουαρίου 2020.

Στην open beta θα παρουσιαστεί μια σειρά βελτιώσεων, καθώς και ολοκαίνουργιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης της πρώτης ranked season (Beta Season) η οποία θα διαρκέσει μέχρι το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση open beta θα περιλαμβάνει μια λίστα φίλων και σύστημα challenge-a-friend, όπως και τα πρώτα, νέα boards και οι πρώτοι νέοι φύλακες. Επίσης, έχουν ενημερωθεί περισσότερες από 20 κάρτες, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ σημαντικού update της Anivia.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 10ης επετείου του League of Legends και έκτοτε έχει ήδη αναπαραχθεί σε δύο ενημερωμένες εκδόσεις με περιορισμένη πρόσβαση. Αυτή τη φορά το LoR θα είναι ανοιχτό, δίνοντας σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό και να ξεκινήσουν το θρυλικό ταξίδι τους στο playruneterra.com.

Το Legends of Runeterra θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο 2020 σε εκδόσεις PC και mobile. Θα είναι μια πλήρως playable cross-platform και οι παίκτες θα κρατήσουν ότι κερδίσουν κατά τη διάρκεια της open beta, όπως επίσης θα λάβουν έναν αποκλειστικό Moonstruck Poro Guardian μόλις κυκλοφορήσει το LoR.

Οποιοσδήποτε έπαιξε κατά τη διάρκεια των preview patches του περασμένου έτους ή είναι ήδη pre-registered για PC, θα αποκτήσει πρόσβαση μία ημέρα πριν, δλδ στις 23 Ιανουαρίου στις 9μ.μ ώρα Ελλάδος. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα προεγγραφή μπορούν να κάνουν για PC έως τις 9:59 π.μ. ώρα Ελλάδος στις 20 Ιανουαρίου.

Τέλος, οι λογαριασμοί που έπαιξαν κατά τη διάρκεια των preview patches έχουν γίνει reset, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως αυτό δεν θα ξανασυμβεί, οπότε οτιδήποτε κερδίσει ένας παίκτης με την έναρξη της νέας open beta θα παραμείνει δικό του.