Χιλιάδες επισκέπτες στο Black Friday της MediaMarkt!

Η MediaMarkt έχει ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό από τη Δευτέρα 25/11 με μοναδικές Black Friday προσφορές και έχει κερδίσει την αποδοχή του κοινού.

Η MediaMarkt έχει ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό από τη Δευτέρα 25/11 με μοναδικές Black Friday προσφορές και έχει κερδίσει την αποδοχή του κοινού, καθώς μέσα σε τρεις μέρες δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν επισκεφτεί τα καταστήματα της αλυσίδας και εκατοντάδες χιλιάδες έχουν μπει στο www.mediamarkt.gr.

 

Οι πάντα χαμηλές τιμές της MediaMarkt είναι ακόμα χαμηλότερες στην περίοδο του Black Friday, με αποτέλεσμα ήδη σε 4 ημέρες να έχουν πωληθεί δεκάδες χιλιάδες συσκευές, ενώ σήμερα αναμένεται κορύφωση αλλά και μέχρι την 1/12 που διαρκεί η ενέργεια. Με πληθώρα προσφορών και ικανό απόθεμα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, η MediaMarkt αποτελεί την έξυπνη επιλογή για το κοινό που επιθυμεί να ψωνίσει στο Black Friday.  Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης γνωρίζει τι ζητά το κοινό. Τις καλύτερες προσφορές, την τεράστια γκάμα σε τηλεοράσεις, smartphone, laptop, όλες τις συσκευές τεχνολογίας αλλά και σε λευκές συσκευές και μικροσυσκευές, τις extra προωθητικές ενέργειες όπως το κέρδος 20% σε Yellows της τράπεζας Πειραιώς για την αγορά τηλεοράσεων από 65” ίντσες και πάνω αλλά και τα extra προνόμια για τα μέλη του MediaMarkt Club, μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα να κερδίσουν την αξία των αγορών τους έως το ποσό των 1.000€. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mediamarkt.gr/el/shop/serialwinner.html

Παράλληλα, η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, η αγορά χωρίς ταλαιπωρία, το άνετο δωρεάν parking πολλών θέσεων αλλά και η δυνατότητα να ψωνίσουν online και να παραλάβουν από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί γρήγορα και εύκολα, είναι πολύ σημαντικά στην απαιτητική περίοδο του Black Friday.

 

Επισκεφτείτε ένα από τα 12 καταστήματα της αλυσίδας και βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε μεγάλο απόθεμα ώστε να μπορέσετε όλοι να κάνετε τις αγορές σας στο χρόνο που θέλετε και όσες φορές θέλετε!

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Media Markt, στο mediamarkt.gr ή στην ηλεκτρονική εφαρμογή της εταιρείας όπου θα βρείτε όλες τις μοναδικές Black Friday προσφορές, διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Black Friday χωρίς Media Markt δε γίνεται! Ετοιμάστε άμεσα τη λίστα των αγορών σας για να τις πραγματοποιήσετε έγκαιρα όταν όλοι οι άλλοι ακόμη θα ψάχνουν για χαμηλότερες τιμές! Ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές κάνοντας εγγραφή στο Newsletter  ή ακολουθώντας το λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, Facebook και Instagram.